Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel melegítítek meg az...

Mivel melegítítek meg az üveges bébi kaját?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 11:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én kiöntöm kistálba és beteszem a mikróba. Így félidőben kiveszem, és átkeverem, hogy egyformán meleg legyen mindenhol.
2011. okt. 12. 11:59
 2/15 anonim ***** válasza:
Most épp nincs ekkorka gyerekem, de én vizet forraltam mindig, beletettem egy kis lábosba, ami alatt bekapcsoltam a villanytűzhely 1-es fokozatát (a melegen tartót), és beleállítottam üvegestül. Pár perc alatt készen volt.
2011. okt. 12. 12:11
 3/15 anonim ***** válasza:
Mikróba. Kisedénybe kiöntöttem, amíg kevés kellett. Utána üvegestől ment a mikróba.
2011. okt. 12. 12:39
 4/15 anonim ***** válasza:
Bébiétel melegítőben. Használtan 5-6, újonnan 8-12 ezerért lehet venni, és nagyon megéri. Az italát is ebben szoktam melegíteni. A mikrot én nem szeretem, ha gyerekekről, főleg babákról van szó, mert még nem bizonyított a hatása.
2011. okt. 12. 12:48
 5/15 anonim ***** válasza:
mikro
2011. okt. 12. 14:07
 6/15 A kérdező kommentje:
Én is kicsit félek a mikrotól,mert megoszlanank a vélemények róla,üvegmelegitőbe megpróbálom majd mert van az is csak nem tudom,hogy áttmelegíti -e rendesen.Egyébként most akarok neki elősször adni üvegest,most kezdem kóstoltatni vele a gyümölcsöket és vettem egy üveges öszibarackot.Köszi mindenkinek a tippeket!
2011. okt. 12. 14:26
 7/15 anonim ***** válasza:

Mikrózok.

De a gyümit ne melegítsd meg.

2011. okt. 12. 14:27
 8/15 A kérdező kommentje:
Kicsit sem kell megmelegíteni?Mert eddig kapott már almás krumplit azt langyosan adtam neki,mondjuk azt nem sokkal azután adtam neki,hogy készen lett.
2011. okt. 12. 14:32
 9/15 anonim ***** válasza:

második vagyok:

a mikro szerintem is problémás, csak nem mertem írni, mert már nem egyszer jól lehurrogtak emiatt.

Azért a hűtőből kivett ételt (mert ugye az elején általában nem fogyaszt el egy egész üveggel egyszerre) szerintem "illik" szobahőre melegíteni.

Én hűtőhidegen egy éves kor alatt nem adtam semmit. Nagy lányom még most is néha kéri(4 éves), hogy a joghurtot picit melegítsem meg neki.

2011. okt. 12. 14:41
 10/15 anonim ***** válasza:

Mikroban es en nem parazok tole.

Volt bebietel melegitonk, de sohasem hasznaltam, vagyis egyetlen alkalommal. Maradtam a mikronal.

De kaptal otleteket: lehet forro vizben is melegiteni es valoban van bebietel melegito is.

Illetve nem hinnem, hogy barmi akadalya lenne annak, hogy az egyik bebietelkeszitesre fenntartott minilabaskaban a tuzhelyen megmelegitsd.

2011. okt. 12. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!