Mivel melegítítek meg az üveges bébi kaját?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 11:58
11/15 anonim válasza:
Ja persze, ha hűtőből veszed ki a gyümit, az más, akkor picit melegítsd, legyen szobahőmérsékletű.
12/15 anonim válasza:
Én is a mikrósok táborába tartozok.
14/15 anonim válasza:
Mikróban melegítem. A frissen felbontottat nem, csak ami a hűtőben volt. Aventos pohárba átteszem a pici adagját, és kész. A húst tartalmazó főzelékeket akkor is megmelegítem, ha új üveggel bontok, mert úgy vettem észre, akkor jobban csúszik a kisfiamnak.:)
Ja és a mikro. A kórházban, ahol 10 hetet töltött a fiam, mielőtt haza hozhattuk, napi 8-10 alkalommal melegítettek neki 1 napra előre elkészített tápszeradagokat! Akkor ők felelőtlen gyilkosok?:D És hány pici baba, beteg, vagy koraszülött élte át ezt a "szörnyűséget" ott, és éli át most is...
De persze mindenki maga tudja, az első babámnál még én is kínosan parás voltam.:) A másodiknál már csak az érdekelt, hogy életben maradjon a kis drágám az alig több mint 1 kilójával.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
2011. okt. 14. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!