Miben melegítitek babátok ételeit? ˙ (üveges, saját készítésű főzelék) mikrohullámú?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 12:50
1/13 anonim válasza:
Én Avent IQ szerkentyűben, mamáéknál forró vízbe teszem. Mikróba csak végszükség esetén.
2/13 anonim válasza:
Vízgőzben. Rettegek a mikro hatásától. Csak nagyon ritkán használom. Kisbabának soha.
4/13 anonim válasza:
Off:Mi történik,ha mikróban melegitem a hamiját?-mindig ezt használom.
5/13 anonim válasza:
mi a baj a mikróval? csak mert itt többen írjátok, hogy abban nem... valamit okoz? :S
8/13 A kérdező kommentje:
én is mikróban melegítem ,sokan mondták hogy káros!szerintem attól a pár másodperctől semmi baja nem lesz.
2010. jan. 29. 13:02
9/13 anonim válasza:
nem sokat tudok róla. Csak annyit, hogy nem a hőtől melegszik fel, hanem vhogy behatol az atomok? közé, és nagyon gyors rezgésekkel hozza létre a felmelegedését.
Nekem valahogy az egész nem természetes. És azt hallottam, hogy már vannak országok, ahol kifejezetten tiltják a mikrók reklámozását.
Kifejezetten fóbiám van tőle.
10/13 anonim válasza:
hát én úgy vagyok vele, hogy azért a 20-30 másodpercért kár bekapcsolnom a tűzhelyet, meg nézegetni, hogy melegszik-e a víz ? Semmit nem melegítek benne mondjuk 1-2 percnél többet, ami a babáé....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!