Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Rossmannban pontosan melyik...

A Rossmannban pontosan melyik 4 hónapos kortól való Kecskemétis babaételek akciósak?

Figyelt kérdés
Őszibarack... és mi a többi?
2009. okt. 20. 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden üzletben más szokott lenni a választék, jobban jársz, ha megnézed ott. A legkelendőbbek hamar elfogynak ilyenkor, így hiába is mondják itt, hogy ez és ez, mert ha bemész, már nem lesz. Az újságban csak úgy szerepel, hogy "többféle", ebbe bármi belefér, mondjuk illik, hogy legalább 3 félét takarjon.
2009. okt. 20. 10:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is ma készülök menni bébikaját venni. Kecskemétiből az általános felhozatal 4 hónaptól: őszibarack, szilva, sütőtökpüré, barack-alma-rizs (ez nagyon finom, babám imádja). Boltonként változó, hogy mi az, ami még ezen felül szokott lenni.
2009. okt. 20. 11:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is ma gondoltam, hogy feltankolunk!
2009. okt. 20. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Én még múltkor vettem akcióban egy kosárnyit. :)

Azt nem tudom, most melyikek lehetnek akciósak, de az biztos, érdemes időben menni, mert elkapkodják.

Ha esetleg eljutok ma, akkor megnézem és megírom.

2009. okt. 20. 15:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Amiket én találtam:

almapüré burgonyával, vilmoskörte birsalmával, alma-sütőtök, alma-őszibarack, alma-babán, őszibarack. Biztos van még többféle, én ezeket tudtam venni.

De az ivólevek is akciósak (199 Ft).

2009. okt. 21. 08:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy, és szerencséd is. Sajnos nálunk az alma-banán, illetve az alma-sütőtök kompozíción kívül minden másnak csak a hűlt helye volt már tegnap, a dolgozók pedig überbunkók, már megfogadtam, h soha nem fogok oda menni, de most lett volna ráadásul 15%-os kedvezményem is, de nem sikerült bevásárolnom. :-(
2009. okt. 21. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Sajnálom,h. így alakult. A múltkori akcióban én is így jártam, ezért is mentem el most, amint tudtam. Azért érdemes figyelni, biztosan lesz még akciójuk (és kevésbé bunkó eladóik!).

2009. okt. 21. 12:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Én is remélem...

A bunkó eladók pedig sajnos újratermelik önmagukat. Egy házzal odébb van a DM, ég és föld a kettő!!! (de időnként az üzlet, az üzlet, ha valami jobban megéri!)

2009. okt. 21. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!