Miért olyan drágák az üveges babaételek?
Köszönjük 3. szuperanyuka :).
Ha figyeled az akciókat, olcsóbban is meg lehet kapni sokfélét, általában olyankor szoktam venni pár üveggel azokból, amiket szeret a bébi.
Azért pedig nem kell senkit leszólni, mert nem tud vagy nem akar, esetleg nincs is lehetősége mindig a konyhában pepecselni.
Tudjátok én megkérdeztem több orvost, a gyerekorvosunkat és mindegyik szerint az üveges babakaja a legegészségesebb.
Úgy van elkészítve, hogy tökéletes és nagy tévedés, hogy konzerv, mű kajának minősülne.
Ez van, orvosok szerint tökéletes.
Tényleg nagyon drágák ahhoz képest,hogy 1-2 evésre megeszik a babák!
De ez van. Néha ha tudsz főzni a kicsinek,az jó! De pl az almát magad is le tudod reszelni a kicsinek,az nem sok idő. Az enyémek szerették a simán reszelt almát,körtét,kis darált keksszel. Az hamar megvan! De gyorsan megfő az alma,krumpli- variáció is! Én azt szoktam,hogy megfőzöm pl a húslevest,só meg minden más fűszer nélkül- amikor már eheti a kicsi a csirke húst- és abból szedek ki zöldségeket,húst,azt turmixolom,így nem kell külön főzni! :-)
Ezt nyugodtan eheti,a többit ráérek fűszerezni utólag is!
Üdv:3 lányos
Mond csak kedves kit szóltam le?Leírtam a véleményem!
De tudod mit, akkor most leszólok minden anyát, aki nem képes főzni a gyerekének!Minek szül az ilyen gyereket?Persze mert majd úgy is mindig étterembe járnak, és jó lesz majd neki a mekis kaja is!Hát akkor igazán elsüllyedhetnek, hogy ennyit nem tudnak megtenni a gyerekükért, hogy saját étellel etessék, hanem azt az előre gyártott sz.art adják nekik sokkal drágábban.Ami állítólag a legjobb...peersze, annak akinek a zsebébe megy a pénz, mert vannak akiket meg lehet etetni a hülyeséggel, de engem nem!
Na most pontozzál...most már minden okod meg van rá!
Ja és nincs időd főzni???Tényleg rengeteg idő megpucolni 1 répát és 1 krumplit és feltenni főni...nekem is elviszi az egész napomat...
ÚÚÚgy, de úúúgy irnék vmit az utolsó hozzászólásra, de azért is megállom! :)
Szóval a szigorú minőség ellenőrzés, válogatott alapanyagok, elkészítés, csomagolás, szállítás, raktározás... Minden drága, amivel már csak annyi a dolgunk, hogy kibontsuk. Az meg különösen jellemző a kismama és bébi meg gyerekcuccokra, hogy már-már pofátlanul sok pénzt elkérnek bármiért, mert úgyis megveszed a gyereknek, ha szükség van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!