Mit csináljak, ha a férjemről kiderül, hogy más nő
vár tőle gyereket?
21/47 A kérdező kommentje:
De a férjed *egyszer félrelépett*, vagy *viszonya* volt? Nekem más a botlás, más a viszony, és megint más a gyerekcsinálás más nőnek. Tény, hogy már egy botlásból is lehet gyerekcsinálás, és ilyen szempontból akármajdhogynem mindegy, hogy viszonyból vagy botlásból lett a gyerek, mert hiszen azt a gyereket el kell tartani, látogatni kell, részesül majd annak idején az örökségből amit a mi gyerekeinknek építgettünk fáradtságos munkával, és mindenek előtt, hogyan tudnék ezentúl megbízni abban, hogy nem lesz a nővel folytatás. Azt hiszem áltatás lenne magammal szemben. Fiatal, nagyon szép, és a hozzászólásaiból és reakcióiból ítélve meglehetősen szerelmes. Még gyerek nélkül is "méltó vetélytárs" lenne, de ha van/lesz közöttük egy életre szóló állandó kapocs... Melyik férfi tudna neki ellenállni? A mi gyerekeink már ki fognak repülni, az a gyerek pedig még akkor fogja a legörömtelibb pillanatokat szerezni. Aztán meg látogatja a gyereket, és pár év múlva "becsúszik" a kistesó?????? Lehet ezt így egyáltalán csinálni?????? Más házasság elbír(hat)ja??
Mikor találkozol a férjeddel legközelebb?
2012. febr. 15. 23:59
23/47 A kérdező kommentje:
Körülbelül 3 hét múlva, de ez bármikor változhat.
Úhh.. az nagyon hosszú idő. Nem tudsz hozzá kiutazni addig? Én beszélnék vele, higgadtan, nem erőszakosan, ahogy előttem is írta valaki, "úrinő" módon. De nem bírnám ki, h ez esetben ilyen sokáig várjon ez a beszélgetés.
2012. febr. 16. 00:20
25/47 A kérdező kommentje:
Nagyon messze van, egy nagyszabású projekten dolgozik éppen. Egyenlőre én is gondolkozom rajta, hogy ilyenkor mi az ésszerű lépés...
:( Hát akkor várd meg amig találkoztok, hátha nem lesz az 3 hét mégse. Biztos nehéz kivárni, de ez nem telefontéma, és jó lenne közben látni az arcát, mikor erről lesz szó.
Hívott már azóta, mióta tudod?
2012. febr. 16. 00:58
Ne haragudj,de egy roh*dék a férjed!!!!!!Hogy fog tudni a gyerekeitek szemébe nézni?!Én nem tudnék,várni azonnal mennék hozzá,a csajjjal karonfogva!egyébként elég hihetetlen hogy már 6 hós terhes és véletlenül sem tűnt fel neki fél év alatt hogy a te férjednek van valaki ide haza!
2012. febr. 16. 02:42
Hú, nagyon sajnálom, rettenetes lehet, ami veled történik!
Én így józanul gondolkodva (tudom, így könnyű, hiszen nem én vagyok a szituációban) nem tennék semmit, igazából nem is lehet mit, megvárnám mit dönt a férjem, melyikünket választja. Nincs kizárva, hogy hozzád fog jobban ragaszkodni, ti már régóta összetartoztok, míg ez a másik nő inkább egy fellángolásnak tűnik, nem hinném, hogy évek óta tart a kapcsolatuk. Persze az igazságot, csak ő tudja. Úgy érzem, én legalábbis meg tudnék neki bocsátani idővel, ha engem választana. Hiszen sok időt töltött külföldön. De ha a másik nőt választaná, akkor nincs mit tenni, tovább kell lépni emelt fővel.
2012. febr. 16. 02:53
Amit viszont nem értek, hogy ha a nő külföldi, akkor hogyan érthette meg a kommentet, amit a barátnőd írt a férjednek. Vagy volt olyan "elvetemült", hogy képes volt keresni egy magyar fordítóprogramot a neten?
2012. febr. 16. 02:55
Szánalmas egy férjed van az biztos.Azt én sem értem,hogy a csaj,hogy ért magyarul?A helyedben a férjed után mennék a csajjal együtt és rákérdeznék.E.
2012. febr. 16. 06:44
Kapcsolódó kérdések: