Mit csináljak, ha a férjemről kiderül, hogy más nő vár tőle gyereket?
22:23-as vagyok.
Elhiszem, hogy zaklatott vagy, de én tuti nem tudnék ilyen helyzetben várni. (De ez persze én vagyok.)
Nem fogsz tudni aludni, enni, csak forgolódsz éjszaka - sajnos tudom, milyen ez.
Mennyire biztos ez az egész? Le tudnád írni pontról pontra, hogy hogyan történt, hogyan derült ki? (Tudom, hogy már leírtad egyszer, de ha kicsit pontosabban végigvennénk az eseményeket, talán jobban tudnánk segíteni, akár tanáccsal, akár mással.)
Szegénykém, ez nagyon durva. :S
Mindenképpen a mielőbbi szembesítést javasolnám - csak higgadt fejjel, és könyörtelenül, hogy esélye se legyen letagadni a dolgokat. Felhívod, kellemes hangon elcsevegsz vele az időjárásról, arról hogy érzi magát, aztán megkérdezed, hogy tudják-e már XY-nal (a csaj nevét mondod természetesen) a baba nemét.
Itt valószínűleg következni fog egy nagyon nagyon hosszú csend. Aztán remélhetőleg válaszol. Ha nem, akkor nyugodtan borítsd a dolgokat a nyakába, de csak higgadtan.
A másik verzió szomorúbb: a csaj már nekiesett (remélhetőleg 10 körömmel). Ha ez a helyzet, ő van lépéselőnyben, ezt jó lenne elkerülni.
Cselekedj, amilyen gyorsan lehet amíg (ha még) gyanútlan!
Őszintén sajnálom, ami Veled történt! De ha tényleg igaz ez az egész, akkor tudnod kell, hogy ez a férfi nem érdemel meg téged, sem a gyerekeidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!