Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki a jobb jövő reményében...

Van aki a jobb jövő reményében mégis bevállalja a kis tesót?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk még egy babót de nem tudom mit hoz a jövő vajon tényleg jobb lesz?Jelenleg bejelentett állásom van még gyesen vagyok de vissza menni nem tudok mert megszüntették a járatot!De ha keresek munkát 47 ezerből mit lehet csinálni?Ha itthon lennék a kis tesóval is többet kapnék!Van aki hasonló okok miatt gondolkodik a kis tesó kérdésen mármint hogy legyen vagy sem!
2012. febr. 15. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy valahogy mindenképpen szeretnék még egy gyereket. Ha megtehetném, akár kettőt is, de egyet mindenképp. A helyzetem nekem sem rózsás, de hát úgy vagyok vele, hogy alakulnak majd a dolgok és minden rendben lesz. Nem vagyok felelőtlen, sokat gondolkodok, agyalok azon, hogy lenne a legjobb és milyen lehetőségeim vannak. Az biztos, hogy csak azért mert jelenleg ilyen sz@r a politika, nem fogok lemondani a kistesóról.
2012. febr. 15. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia!nekem sincs ahova vissza mehetnek dolgozni!igaz ket szakmam van az egyiket most is csinalom hetvegente!de mi nem merjuk bevallalni.varunk meg ket evet! Akkor lesz a kislanyunk 4 eves!en addig dolgozgatok vmit!
2012. febr. 15. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Soha nem vállalnék gyereket "anyagi szempontból", de ugyanígy nem is mondanék le róla "anyagi szempontból".

Azt nem mondom, hogy nem örülünk a harmadiknak, aki hamarosan születik, és annak, hogy így lényegesen kedvezőbb lesz anyagilag, de nem emiatt vállaltuk be. Mindig is nagy családot szerettünk volna. Az igazi dilemma a 4. lesz, mert a férjem 4-et szeretne, én viszont lehet hogy megállnék háromnál...

Meglátjuk pár év múlva. :o)

2012. febr. 15. 14:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon biztató szavak!Nagyon optimista vagy és ez ragadós! :) Sok sikert a kis tesóhoz!Bízok benne hogy eljön az idő amikor valóban eltartani is lehet a gyerekeket!
2012. febr. 15. 14:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ ment a zöld kezecske!Valahogy jó ezt egy kicsit más szemszögéből is látni!Terveink szerint kb 3 évenként de 3 babát szerettünk volna!De most első után valahogy már nem vagyunk benne biztosak!Én most vállalnám a másodikat tervek alapján de a férjem nagyon aggódó típus!Tudom ezeket úgyis nekünk kell eldönteni!De nagyon szívesen olvasok még hasonló válaszokat!Köszönöm
2012. febr. 15. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi anno tudatosan vállaltuk be a 3. gyerkőcöt,mert nekem nem volt hová vissza mennem- ezt úgy értem,hogy a céget átvették,a telephelyet és a székhelyet elköltözteték,eljárni esélyem nem lett volna-bár,ha nem költözik el a cég sem tudtam volna eljárni,mert a gyerekeket nem tudtam volna kire bízni ovi-suli után,meg elkísérni és haza... A munkáltató sem volt valami aktív papír rendezés szempontjából. Ez a Páromnak elég ok volt,hogy ne várjunk éveket :-D Nekem kapóra jött,mert én gyerek mániás vagyok :-)

Üdv:3lányos

2012. febr. 15. 14:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok kedves utolsó!Valahogy nekem sem lenne kifogásom itthon lenni a gyerekekkel de nálunk a férjem kicsit parás!Olyan szempontból érzem nehéz döntésnek mert most még nem lenne gond gyedem nem rossz lenne meg ilyenek de utána 3 gyerektől elmenni dolgozni sem lenne könnyű!
2012. febr. 15. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!