Hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
Már vagy 2 éve szemüveget kéne viselnem.De félek elmondani anyukámnak.Mert mindig azt mondja,hogy nincs pénzünk.És félek,hogy dühös lesz rám mert még erre is kell költenie.Meg ha már amúgy is kevés pénzünk van rosszul érezném magam ha a szemüvegemre vagy a kontaktlencsémre kéne költenie.Mert tudom,hogy drága.2012. febr. 14. 17:53
1/3 anonim válasza:
Mindenképp mondd el neki! Ilyen helyzetben sajnos más helyen kell spórolni, de semmiképp nem az egészségen. Anyukád is biztosan így van vele; ő szeret, és biztosan nem szeretné, hogy tovább romoljon a szemed. Maximum azért lesz majd dühös rád, hogy eddig nem szóltál.
Nekünk sincs sok pénzünk, anya egyedül nevelt minket (nekem csak pár hónapja van munkám), de az ilyesmire mindig szorítottunk egy kis pénzt. A húgomnak is kellett szemüveg és fogszabályzó is, nekem pedig harapásemelőm van. Egyik sem olcsó, de jobb ezt kifizetni, mint később a nagyobb bajt helyrehozatni.
2/3 anonim válasza:
az egészség mindennél fontosabb! mondd el neki, biztos megérti!
3/3 anonim válasza:
Mondd el neki mindenképp. Később csak még rosszabb lesz a szemed. Nézzetek utána, lehet, hogy igénybe tudtok venni rá valamilyen támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!