Fiatalnak nézek ki és megőrülök tőle! Mit lehet ezzel kezdeni?
Engem is mindig fiatalabbnak néznek, vagy inkább nem nagyon tudják megállapítani, hogy hány éves is lehetek. Én 20 évesen szültem, szóval elég fiatalon, na gondolhatod, ha nem is néztem ki annyinak, akkor mennyire vettek komolyan :) Egyszer egy idősebb néni "kedveskedve" megjegyezte, hogy ráértem volna még a babával (akkor volt néhány hónapos), mert még olyan kis fiatal vagyok. Akkor megkérdeztem, hogy mennyinek gondol, kiderült, hogy kb. 15-nek. Smink nélkül most is gimnazistának néznek, pedig azért lassan már 25 leszek.
Szerintem ez nálunk családi dolog, anyukám elmúlt 50, és gyakran azt gondolják, hogy testvérek vagyunk, 40-nek is alig néz ki :)
Nekem mindig azt mondták, hogy később még örülni fogok neki, ha fiatalabbnak nézek ki, amit sokáig nem hittem el, most mégis örülök neki, mert jelenleg nálam fiatalabbak között vagyok szinte egész nap, mindenki 20 körüli, és általában engem sem gondolnak idősebbnek.
De ha annyira öregíteni szeretnéd magad, akkor talán vállalj be egy sötétebb hajszínt (már persze ha most világos van), állítólag az öregít :) Igaz, nekem mindig sötét hajam volt, eredetileg barna, sokáig fekete volt, nem néztek úgy se idősebbnek, de ki tudja, talán nálad működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!