Mi a véleményetek a Derpina vagy Delphina névről? Adnátok a gyereketeknek? Azért akarok idegen nevet adni a gyerekemnek, hogy külföldön megértsék, mert majd külföldre fogunk menni.
Köszi:)
36 km
Derpinát hogy becézed? nekem egyből az ugrott be, hogy "punci".
bocs, de bárhol élnék se adnám ezt a lányomnak :(
68%-os!
"Hidd el ha megtudnám én is a te gyerekedet nevéd sírvafakadhatnék..."
Hidd el nem is fogod megtudni, semmi közöd hozzá.
"De egy nem normális degenerált primitív kis idióta nem is érdekel... "
Azt gondolom kár ennyire mélyen leminősítened magad! Annyira ostoba vagy hogy az oroszlán sírva enne meg.
Mellesleg egy beképzelt majom is!
Menj külföldi fórumokra ott oszd az észt.
OFF
68%-os
Ahhoz képest, hogy 12 éves korod óta nem laksz Magyarországon, és elmondásod szerint a szüleidet sem érdekli Kishazánk sorsa, eléggé képben vagy a dolgokról. És ha nem érdekel Magyarország, letagadod a származásodat, akkor mit keres ezen a magyar oldalon???!!! Szerintem Te csak álmodozol arról az életről amiről írogatsz.
Derpinát NEEEEE!
miért?
olvass egy pár oldalt innen:
www.9gag.com
Derpina egy meme lett...
Amúgy a Delphina se tetszik.
De ízlések és pofonok.
Ha neked tetszik akkor inkább azt, mert a Derpinát a most felnövő generáció nagy része ismeri... a netről.
Amúgy én is külföldre költözöm hamarosan.
És a 2 keresztnevem közül a "nemzetközibbet" fogom használni.
Valamint a gyerekeimnek is inkább olyan neve lesz amit külföldön is ki tudnak ejteni, max. 2. 3. keresztnév lesz magyaros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!