Nem furcsa, ha egy kisbabának, aki lehet szőke is, a Barnabás nevet adják? Mert Barninak becézik, ez pedig fura egy szőke kisfiúnál.
Egyáltalán nem furcsa. Tökéletes név nincs, valakinek mindig eszébe jut valami, ami számára nem stimmel vele.
A mi kisfiunk Koppány lesz, akit valószínűleg mindenki Kopi-zni fog, mégis egészen biztos lesz haja előbb-utóbb.
Nekem is szőke hajú Barnabásom van :)
Én szoktam vele "viccelődni", hogy szőke-Barna, Barna-szőke :D
Na, igen, emiatt írtam. Bizony viccelődésre adhat okot, akár csúfolódásra is.
Nem akarlak megbántani vele, hiszen így hívják a kisfiadat, de szerintem nem illik egy szőke gyerekhez.
Csúfolódásra bármi adhat okot, nem csak egy szőke hajú Barnabás nevű kisfiú. Amúgy marhára nem értem továbbra sem az összefüggést.
A férjem Szabó Krisztián , neki is volt gúnyneve, nekem is, pedig semmi extra nincs benne. A gyerekek nagyon kreatívak ha gúnyolódásról van szó, normális felnőtt pedig nem gúnyolódik egy gyerek nevével.
Egy korábbi válaszoló, szőke hajú Barnabás anyuka voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!