Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Platina szőke a hajam, de...

Platina szőke a hajam, de szeretném most kicsit természetesebb szőkére befesteni, nem lesz furcsa a végeredmény?

Figyelt kérdés
Eddig palette jégszőkét használtam,de meguntam ezta a színt, arra lennék kíváncsi,hogy nem lesz valami teljesen más színe a hajamnak,ha egy kicsit sötétebb szőkére festem?Nem akarok fodrászhoz menni,mert a környéken nincs jó, én pedig elég ügyes vagyok, csak kicsit félek ,hogy milesz az eredmény.Gondolkodtam,hogy először csak egy csíkot festek be ,h meglássam mit csinál. Valaki jár hasonló ,,cipőben"?
2009. jún. 18. 17:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan próbálkozhatsz vmi természetes árnyalattal, de arra azért ügyelj, hogy 2 árnyalatnál ne legyen sötétebb.Aztán ha azt is megunod, lehet megint sötétebb szőke! Szóval csak fokozatosan :)
2009. júl. 19. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!