Szerintetek mennyire kell beleszólni a gyerekek veszekedésébe? (testvérek között)
HA veszekednek, akkor nem szólnék bele addig, amig a hangerö nem zavaró, akkor viszont megkövetelném, hogy menjenek két különbözö sarokba vagy szobába, és csak akkor kerülhetnek egymás közelébe, ha lehiggadtak. De a vita eldöntése nem az én dolgom, amig a gyerekek meg nem kérnek erre.
Ha verekednek, akkor AZONNAL külön terelném öket, azt nem szabad eltürn.
30-40 éves kor felett kár beleszólni. Illetve ha idegen vagy akkor se szól bele, akár hány éves.
Tök jó, hogy konkrétan megfogalmaztad a körülményeket, hogy hány évesek a testvérek és te ki a halál vagy nekik.
Én már egy 16 évese közötti, ki a jobb színész vitába se szólnék bele.
Konkrétumok nélkül általánosságban nehéz korrekt választ adni.
Van egy 15 éves és egy 5 éves lányom ( plusz még kettő de ők kicsik)
A kislány rendszeresen kioktatja a nagyobbat, hogy mi az hogy nála alszik a barátja, vagy miért kel fel de. 10-kor , mert az már késő. Én ezeken jót nevetek, és sosem szólok bele a vitájukba, pedig volt már hogy a nagy adott egy taslit a kicsinek. Persze nem szólt semmit , mert tudta hogy megérdemelte. A pofozkodást pedig nem tőlem látta, én még sosem ütöttem meg egyik gyerekemet sem :-) Bár én csak erről az egy "pofon"ról tudok.
35.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!