Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért gondolják az emberek,...

Miért gondolják az emberek, hogy a JÒ MELEG az milyen jó a gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy sok helyen 25 fok van nappal, éjszak is ilyen melegben alszanak.

Nem érzik saját magukon, hogy az orruk, a torkuk kiszárad?

Hogy a betegségek sokkal jobban bejutnak ha kiszáradnak a sejtek. Minek is mondja akkor a doki, hogy sok folyadék párologtatás stb...

Persze napközben nálunk is néha 23 fok, és 21 alá sem nagyon szeretem ha megy, de éjszaka érzehetöen nehezebben alszik a gyerek is ha esetleg elfeljtem lekapcsolni a fütést és 23 fok van.

Persze én is 30 fokban szerettem a tengerparton, utálom a hideget, de inkább felöltözöm és zoknit húzok, mert a száraz orr, garatnál rosszabb nem lehet a beteges idöszakokban.

2012. febr. 9. 08:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
OFF: fafűtés, cserépkályha: a kályha tetején egy kerámiaedény, benne egy kg só, arra vizet öntesz és mindíg utántöltöd, mikor elpárolog a víz belőle (3-4 naponta). Tuti nem lesz garatkiszáradás.
2012. febr. 9. 21:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Második vagyok:

A nyári meleg a ruhákat szárítja, nem pedig a levegőt. Attól még lehet párás a levegő, hogy meleg van vagy lehet száraz, ha hideg van. Például most, amikor -12 fok van kint, hiába a hó, száraz a levegő.

Erre vannak alkalmas páratartalom mérők.

Ezért írtam amit írtam.

De valóban jobb aludni hűvösebben...

2012. febr. 10. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!