Akik adtak már fel nagyobb csomagot postán, lehetne egy kérdésem?
tudom nem ide kellett volna kiirni,de igazából nem tudom hova irhattam volna.
Szóval az lenne a kérdésem,hogy hol tudnám megnézni,hogy egy csomagot mennyiért vinne el a posta?Megnéztem a postai dijkalkulátort,de nem találom ott hol lehet megnézni.Tudtok segiteni?Vagy az is jó ha megirjátok mennyibe kerülne.16,5kg lenne a csomag,és belföldre. Köszönöm!
Szóval! Te kapsz a csomagfeladásnál egy szelvényt ugyanúgy mint az ajánlottnál. Ezzel ugyanúgy nyomon követheted, mint az ajánlottnál, nem tagadhatják le.
Jó lenne, ha be tudnál rakni mindent egy téglatest dobozba és a méreteket is figyelembe véve, mert csak akkor megy el standardként 1115 Ft-ért. Ha ettől eltérő amorf formájú lesz a csomagod, akkor nem standard 1670 Ft-ért adhatod fel. Ha hozzáragasztasz bármit is, már ebbe a kategóriába esik.
Igen, 1670 Ft, ha nem fizetsz értékbiztosítást rá, de szerintem járókánál nem szükséges, de ezt Te döntsd el.
Én a helyedben az egészet jól körbefolpakkoznám, hogy ne essen le róla menet közben az a ráragasztott valami, mert azért az elveszhet.
Utolsó vagyok, lassan feladom:)
Akkor start csomagot kell választanod, de annak most nem tudom az árát, nézd meg a belinkelt oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!