Akik adtak már fel nagyobb csomagot postán, lehetne egy kérdésem?
tudom nem ide kellett volna kiirni,de igazából nem tudom hova irhattam volna.
Szóval az lenne a kérdésem,hogy hol tudnám megnézni,hogy egy csomagot mennyiért vinne el a posta?Megnéztem a postai dijkalkulátort,de nem találom ott hol lehet megnézni.Tudtok segiteni?Vagy az is jó ha megirjátok mennyibe kerülne.16,5kg lenne a csomag,és belföldre. Köszönöm!
20 kg ig egységes a csomag. Ha semmilyen különszolgáltatást nem veszel igénybe (pl.visszajelzés az átvételről,értékbiztosítás), akkor 1150Ft. Ha kérsz rá valamit, akkor arányosan több, max.2500Ft.
Postás anyuka:)
A legolcsóbb csomag 1.115,- Ft. Ez csak a szállítás díja, nincs benne pl.értéknyilvánítás. A csomag csak téglatest alakú lehet (dobozba kell csomagolni), három kiterjedésbeli mérete nem lehet több 2 méternél, a leghosszabb oldala max. 75 centi lehet.
1.670,- Ft minden olyan csomag ami nem fér bele a fenti méret kategóriába.
Létezik még a Start csomag ami max. 30 kiló lehet, alakjára, csomagolására nincs különösebb megkötés, és 20.000,. Ft értéknyilvánítás benne van a z 1.770,- Ft-os díjában.
Off: Kedves postás anyuka! Már többször olvastam a válaszodat, így aláírva!
Kérlek, ha már oda is írod, hogy szakmabeli vagy, legalább nézz utána, hogy ne írj hülyeséget! Ez már nem az első eset, ne haragudj!
On: A 3-as válaszoló írta pontosan, bár nem számoltam idén utána, de valahogy ennyi volt tavaly is.
És az utolsó kérdésed: a csomag mindig "ajánlottnak" tekinthető, mert azt alá kell írnia az átvevőnek, nem dobhatják be a kerítésen mint a sima levelet, ne izgulj.
Ha semmi különöset nem adsz fel ( mondjuk csak babaruhát, stb), akkor a legjobb az 1115 Ft-os standard csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!