Duplo-t szeretnék venni a kislányomra, nézegetem az aukciós oldalakat, de nem tudom, hogy is kéne. Vegyünk mondjuk egy alapcsomag kockt meg ahhoz formákat, embreket külön? Vagy érdemesebb nagyobb csomagot keresni?
Nehéz kérdés, mert szerintem gyerek- és korfüggő is.
Van gyerek, aki eleinte inkább a figurákkal játszik, és később (vagy egyáltalán nem) épít. Pl. a lányom is, 3 és fél éves, de kb. fél éve kezd építeni a kockákkal is, előtte csak a bábukkal játszott. De vannak gyerekek, akik a legelejétől fogva az építésre fókuszálnak.
Próbálj abból kiindulni, hogy mi a kislányod érdeklődése, ha pl. állatmániás, akkor próbálkozhattok egy állatkertes vagy farmos készlettel, ha jobban szereti a szerepjátékokat, akkor házépítős, közértes, vagy pl. most láttam van kisállatboltos készlet is.
Én a lányomnak először karácsonyra vettem egy alaplapot (szerintem ez mindenképpen kell), babaházat, farmot és egy vödör kockát. Először főleg a babaházzal és a farmmal játszott rengeteget, aztán nem sokkal később már épített hozzá stb. Nagyon szerette, naponta több órát játszott vele.
Jó áron vannak a www.toystore.hu és a www.legomarkabolt.hu oldalon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!