Boldogabb egy olyan kisgyerek, akinek nagyon gazdagok a szülei, mint egy olyan, akinek nem?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 14:41
11/12 anonim válasza:
Hát szerintem igen.
Jó Mert Jó Nevelésben Résszesülnek.Mindent Megkapnak.
És Jó Tanulnak,És Lesz Életük.
12/12 anonim válasza:
valamilyen szempontbol igen, mert a gazdagabbnak nem kell nelkuloznie annyi mindent. persze nem gyerekkorban, hanem majd kozepiskolaban lesz a szegenyebbeknek rosszabb, ha bekerul egy olyan kornyezetbe, ahol a ruha teszi az embert. velem is igy volt sajnos, mi sem voltunk gazdagok, atlag szinten eltunk, es nagyon zavart, hogy nem lehettek mindig csak markas ruhaim, mert sajnos ezert voltam kikozositve sokszor. szerencsere azert talaltam par szinten "kirekesztettet", ok nagyon jo barataim lettek. kozepiskola utan kikoltoztem kulfoldre, elkezdtem dolgozni, idokozben a szuleimnek lett egy vallalkozasuk, es mostmar nem kell aggodnunk az anyagiak miatt. en igyekszem a kisfiamnak mindent megadni, de ekozben arra nevelem, hogy ne nezze le a szegenyebbeket, mert ok is ugyanolyan ertekesek mint barki mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!