Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, ha egy nő...

Mi a véleményetek, ha egy nő 25-27évesen még nem érzi, hogy mindenáron gyereket szeretne?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 12:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%

Már hogyne lennének fontosabb dolgok a gyerekvállalásnál? Es biztos megkapom a lepontozásokat, de nem baj.

Nekem fontosabb a karrier, a folyamatos tanulás, a tapasztalatszerzés, a felhötlen gondtalan utazgatás. Önzö vagyok és nem tudom elképzelni, hogy ne lemondjak pl. egy útról vagy egy kellemes estéröl azért, mert gyerekem van. Az ilyeneknek mint én, jobb, ha nem születik gyereke.

Egyeseknek ez a fontos, mások meg kezdettöl fogva sok gyerekre meg nagy családra vágynak. Nem lehet ezért elítélni senkit, a lényeg, hogy mindenki legyen tisztában azzal, hogy mit akar. Szerintem.

2012. febr. 4. 15:12
 22/28 anonim ***** válasza:

sok oka lehet.

nem lehet valakit elmarasztalni azért, ha mondjuk éppencsakhogy megél egy albérletben, napi 12 órázik minimálbérért és nem fog szülni azért gyereket hogy éhezzen.

vagy ha égen-földön nincs normális pasi és nem áll össze valakivel csak a gyerek miatt.

vagy ha pl. beteg és nem tudja hogy fel tudja-e nevelni, él-e addig (sok emberre nincs ráírva hogy beteg. pl. én is az vagyok, csak mivel nem terjesztgetem, így nem tudják).

lehet az is hogy éretlennek érzi magát még, úgy gondolja, nem lenne jó szülő.

nem mindenki a karrier, luxus miatt nem vállal gyereket.

én pl. most 21 évesen is vállalnék ha lenne egy normális pasi akivel szeretjük egymást és kitart mellettem, nem megcsalós...ha annyi pénzem lenne hogy évekig ellennék belőle a gyerek mellett és ha persze egészséges lennék.

2012. febr. 4. 15:24
 23/28 anonim ***** válasza:
Annyi idősen el nem tudtam volna képzelni, aztán 30 évesen szültem. Eljutottunk abba a szakaszba a párommal, hogy kibuliztuk, utazgattuk magunkat. Anyagilag minden megvolt így belevágtunk.Van barátnőm aki nem szeretne, elfogadom, 3 kisebb tesója volt, akiket ő pesztrált.Viszont ezeket én se értem, le lehet pontozni, hogy utána nincs élet. A gyerekkel utazgatunk, esti programot is meg lehet oldani. Azonkívül rengeteg új helyre is járunk, amit mi is élvezünk.Ráadásul megint izgalmasak az ünnepek, mert nem lehet összehasonlítani egy gyerekes Karácsonyt a nem gyerekessel.
2012. febr. 4. 15:40
 24/28 anonim ***** válasza:
Gratulálok, hogy sikerült jó lepontoznotok. A kérdés az h mi a VÉLEMÉNYETEK!! Tudtommal az mindenkinek más és senkit nem szóltam le a 13:50-es válaszommal. De hajrá, ha ti ettől érzitek jól magatokat...
2012. febr. 4. 15:44
 25/28 anonim ***** válasza:

24.

Az ilyen kérdéseknél általában, aki leírja, hogy van gyereke és még ráadásul boldog mer lenni, éli ugyanúgy tovább az életét és még csak nem is foglalkozik azokkal, akiknek nincs, na azokat lepontozzák. Ebben csak az a vicc, hogy panaszkodnak azért, mert valaki megkérdezi miért nincs, közben ők ellenségesek minden gyerekessel, legalábbis lepontozás szinten.

2012. febr. 4. 16:05
 26/28 anonim ***** válasza:

Én ezt az egész pontozós dolgot nem értem, főleg nem az olyan kérdéseknél, ahol véleményre kíváncsi a kérdező, és kialakul egy normális "vita" (= ami alatt nem veszekedést, hanem értelmes, okos eszmecserét értek!)

A tudományos vitákban is véleményeket, meggyőződéseket ütköztetnek az emberek, szerintem itt ilyesmi alakult ki kicsit. Nekem nincs rossz véleményem arról, aki máshogy gondolkodik, mint én, sőt, érdekesnek tartom a beszélgetéseket.

De a lepontozás egyszerűen szánalmas és nevetséges. Aki csak a saját véleményét akarja hallani/olvasni, az ne jöjjön fórumra, hanem vegyen egy magnót, mondja fel rá a szöveget, és hallgassa egész nap a megerősítést.

Sajnálom azokat, akik ennyire korlátoltak, hogy számukra csak a saját meggyőződésük létezik, legyen szó akármiről, amiket mostanában kisebb viták alakultak itt ki. (Halálbüntetés kérdése, abortusz, házasság - közös-külön vagyon és szerződés, háború, stb.)

2012. febr. 4. 16:17
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el. Ő döntése.

Nekem van egy fiam és nem akarok több gyereket. Engem sajnos elítélnek emiatt a rokonok. De kit érdekel? (:

2012. febr. 4. 16:20
 28/28 anonim ***** válasza:

Az életem párját elég későn találtam meg, még nincs gyerekünk. Keveset keresünk, kettőnk fizuja hó végééig elég csak ha minden rezsit, hitelt, kaját, egyebeket kifizetünk. Sokszor 1-2ezer forintunk marad.

Szeretnénk gyereket de megkérdezném hogy mégis miből?? Az olyan válaszok számomra értelmezhetetlenek, hogy majd Isten megsegít valahogy, meg egy gyerekre nem kell sok pénz. Ha az alapvetőt nem tudjuk megvenni neki, akkor nem lesz. (de jó a romáknak akiknek ez ismeretlen, bocsi)

2012. márc. 19. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!