Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, ha egy nő...

Mi a véleményetek, ha egy nő 25-27évesen még nem érzi, hogy mindenáron gyereket szeretne?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 12:11
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, várom még:)
2012. febr. 4. 12:55
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
27 éves vagyok...évek óta férjnél, tehát a megfelelő apa jelölt is megvan...mégsem tervezünk a közeljövőben még gyereket. szeretnénk majd, de jelenleg sem az anyagi háttér nincs meg...sem a kellő érettség (legalábbis szerintünk) egy egész életre szóló felelősségvállaláshoz. mások véleményével meg abszolút nem foglalkozunk, a mi dolgunk és kész....
2012. febr. 4. 13:05
 13/28 anonim ***** válasza:

Nem értem ezeket a kérdéseket. Mi az hogy mi a véleményem?

Semmi. Valaki akar, jó esetben szül is. Aki nem akar az nem szül. Ezért nem lesz senki több vagy kevesebb szerintem.

2012. febr. 4. 13:41
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
25 vagyok, és nem gondolom, hogy nagy baj lenne, hogy nem akarok még gyereket. egyszerűen úgy élünk a párommal, hogy esélytelen hogy gyerekünk legyen a közeljövőben. a párom zenekarban játszik, havi 2-3 hétvégén koncert van, amin én is mindig ott vagyok. mégis hová raknám a gyereket addig? nem tudnék lemondani a bulizásról, ő pedig a zenekarról és a bulizásról. meg annyira fárasztó a munkánk, hogy van hogy hazaesünk és annyira nincs erőnk, hogy főzzünk valamit, nemhogy még a gyerekkel is törődni kelljen. el se tudom képzelni, hogy melóból hazajövök és ne tudjak lepihenni. vagy csak úgy elmenni csajos estre, meg ilyesmi. áh, most hogy ezeket leírtam rájöttem h tényleg nem kell gyerek :D mi még élni akarunk.
2012. febr. 4. 13:44
 15/28 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. jöhet a lepontozás, várom szeretettel :D
2012. febr. 4. 13:45
 16/28 anonim ***** válasza:
Szerintem 25-27 évesen már ne foglalkozz azzal, hogy ki veti meg a gondolkodásod, életmódod, terveid. Csak úgy lehetsz boldog, ha kizárod a külvilágot az elvárásaival együtt. Bárki szól meg miatta, nem tudja, mit miért csinálsz úgy, ahogy. Ha nem érzed, ne szülj, ma már nem kötelező. Neked is jobb, a babának is, ha nem olyan családba érkezik, ahol nem is igazán akarták.
2012. febr. 4. 13:50
 17/28 anonim ***** válasza:
61%
Én nem pontozgatok senkit, megértem aki még nem áll készen, de ez a mi még élni akarunk szöveg olyan gázul hangzik nekem. Miért, ha születik egy gyerek utána meghaltál? Az már egy új élet, új korszak, és szerintem az h lesz egy gyerek még nem kell elásnod magad, hogy innentől csak a gyerek van az életedben. Én legalábbis nem így élem meg. Pedig 21 vagyok és nagyon bulizós alkat voltam/vagyok, de ilyen boldognak még egy buliban sem éreztem magam :D
2012. febr. 4. 13:50
 18/28 anonim ***** válasza:
79%

Eszem ágában sincs szülni. nem is vagyok gyerekmániás sem. Abszolút kiver a víz a szülés hallatán. Ez van, én így jól érzem magam jelenleg legalábbis. Amúgy is vannak fontosabb dolgok a világon.

30n

2012. febr. 4. 14:20
 19/28 anonim ***** válasza:
30n, például? Nem kötekedni akarok, ne értsd félre, valószínűleg mi sem vállalunk majd gyereket. Csak érdekelne, mi fontosabb ennél számodra?
2012. febr. 4. 14:23
 20/28 anonim ***** válasza:

Semmi. Ő így gondolja, az ő dolga, hülyeség megszólni.

25 évesen elég kevesen vannak olyan helyzetben ebben az országban, hogy sziklaszilárd háttérrel belevágjanak a gyerekvállalásba.

2012. febr. 4. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!