Mi a véleményetek, ha egy nő 25-27évesen még nem érzi, hogy mindenáron gyereket szeretne?
Hát két variáció van.
1. Valóban nem vágyik gyerekre, és nem is lesz neki.
2. Később még meggondolja, mert ideje még van rá bőven.
Én igy voltam,igaz néha eszembe jutott,hogy milyen lenne,ha...
Majd 28 évesen váratlanul terhes lettem,akkor már megváltozott bennem minden,igazán akartam a babát és meg is született,azóta Ő a mindenem! Ha nem igy történik,akkor biztosan nem lenne gyerekem egy jó ideig,mert nem terveztünk.
Én már 33 vagyok, de én sem vágyom úgy igazán gyerekre. De lehet, hogy csak azért mert a láthatáron sincs olyan férfi, akivel nyugodt szívvel vállalnék egy vagy több gyereket. Magamnak meg nem fogok szülni. Szóval lehet, hogy, ha megtalálom hozzá a megfelelő férfit, akkor majd akarok.
Ha nálad is ez a helyzet, akkor én teljes mértékben egyetértek veled.
26 éves vagyok, és én sem érzem, hogy kellene gyerek, főleg nem mindenáron.
Azt érzem, hogy nagyjából most kezdem el az életemet a hosszú tanulás után, most kéne megalapoznom az anyagi és egyéb életemet, esetleg külföldre menni, utazni...
Nem azt mondom, hogy elzárkózom a gyerek és család gondolatától, de semmiképp sem most akarom, hanem majd pár év múlva legkorábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!