Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok és gyereket...

16 éves vagyok és gyereket várok. Hová és hogyan tudnék elköltözni a szüleimtől?

Figyelt kérdés
A barátom és én nagyon szeretjük egymást és gyereket várok tőle,meg akarjuk tartani és felnevelni(tisztában vagyunk a nehézségekkel és más egyebekkel is).A szüleimnek nem merem el mondani mert félek tőlük hogy hogyan reagálnak.Hová tudnék elköltözni hogy a szüleim nem szólhatnának bele és élni tudnánk?17 éves leszek mire szülök,és minél hamarabb szükséges lenne az elköltözés.
2009. máj. 31. 18:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi ujsag? Sikerult mar szolnod anyukadnak? Irjal legyszives, koszi.
2009. jún. 1. 12:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem könnyű helyzet. De mivel én is pontosan ilyen helyzetben voltam 17 évesen, ezért tudok véleményt mondani. Elég sokáig nem mertem elmondani a szüleimnek, hogy mi a helyzet. Tulajdonképpen nem tudom mitől féltem, nagyon is normális családban nőttem fel. A lényeg, hogy mire rászántam magam, már 11 hetes terhes voltam. A szüleim felemásan fogadták a dolgot. Apukám mindig főzte, amit kívántam, anyukám állandóan nyaggatott, hogy nem szabad megtartani a gyereket, érettségi előtt állok, stb, stb... Én foggal-körömmel ragaszkodtam ahhoz, hogy márpedig meg fogom szülni ezt a gyereket! A párom is mondta, hogy nyugodtan költözhetek hozzá, támogatni fog, stb. Míg egyszer csak meg nem gondolta magát... Ott voltam 18 hetes terhesen, a családom nagy része nem állt mellettem, a pasim élte világát, buliból buliba járt. Akkor engedtem a szülői "nyomásnak", és elmentem kórházba. Megspórolhattam volna a szenvedést, ha hamarabb szólok otthon, mert már nem lehetett simán elvenni, meg kellett szülnöm... Lehet rám követ dobni, hogy gyilkos vagyok, meg hasonlók, de nem érdekel. Akkor nagyon rossz volt. Most viszont már nem bánom, hogy így történt! Visszagondolva, 17 évesen hiába hittem az ellenkezőjét, halvány gőzöm nem volt arról, hogy mi az élet. Szerintem inkább tanulj még. Érettségizz le, aztán ha még akkor is szeretnétek babát, nyugodtan vágj bele. De addig (főleg úgy, hogy a szüleid sem támogatnak), én nem ajánlanám... Persze a döntés a tiéd...
2009. jún. 2. 12:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó! 18 hetesen, hogy engedték az abortuszt??
2009. jún. 2. 12:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Művi vetélés volt...
2009. jún. 2. 13:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia. Én még nem irtam neked, de kiváncsi vagyok hogyan alakultok. Szóltál anyudnak? Megtartod a babát? Létszives irj, mert itt akik segitettek neked, nagyon aggódnak...

És tőlük segitséget kértél, véleményt, és tiszteld meg őket annyival hogy irsz valamit. Sok szerencsét...

2009. jún. 3. 13:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Kb. 30 evesen is raernel gyereket szulni! Gondolj csak bele, addig meg majdnem annyit elhetnel mint amennyit eltel eddig mar! Meg 14 ev felhotlenul, szabadon! Tanulhatsz, utazhatsz, dolgozhatsz es magadra koltheted a penzedet, sok-sok embert ismerhetsz meg akiktol sokat tanulhatsz, szerezhetsz meg 30 eves korodig elettapasztalatot, gyujthetsz penzt, megtalalhatod az igazi ffi-t az eletedben akivel orokre egyutt szeretnel elni, es akar kulfoldre is kikoltozhetnel!:) Millio es meg annal is tobb lehetosegrol maradsz le ha most ilyen fiatalon suli nelkul a semmire bevallalod a babat.

Most talan nem is erzed hogy terhes vagy, hiszen hanyingered nincs, a hasad meg ugyanakkora mint mindig, semmi jelet nem erzed hogy terhes vagy.

Mennyi idos terhes vagy most? Ha megtartod a babat felelotlen vagy, es hidd el megbanod!

Igy, hogy a szuleid elol menekulsz mire szamithatsz? Anyaotthonba akarsz menni? Mit csinalsz ha 2 honap mulva a baratod elhagy? Mi lesz veled? Gondolkozz, es ne feljel!!!!!! Szolj a szuleidnek, es irany elvetetni a magzatodat! Tanuljal inkabb es keressel munkat majd, gyujtsd a penzt, alapozd meg a pici babanak az alapokat ami kell hogy szuljel. A semmire nem lehet gyereket szulni!!!

2009. jún. 3. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!