16 éves vagyok és gyereket várok. Hová és hogyan tudnék elköltözni a szüleimtől?
Szia. Én még nem irtam neked, de kiváncsi vagyok hogyan alakultok. Szóltál anyudnak? Megtartod a babát? Létszives irj, mert itt akik segitettek neked, nagyon aggódnak...
És tőlük segitséget kértél, véleményt, és tiszteld meg őket annyival hogy irsz valamit. Sok szerencsét...
Kb. 30 evesen is raernel gyereket szulni! Gondolj csak bele, addig meg majdnem annyit elhetnel mint amennyit eltel eddig mar! Meg 14 ev felhotlenul, szabadon! Tanulhatsz, utazhatsz, dolgozhatsz es magadra koltheted a penzedet, sok-sok embert ismerhetsz meg akiktol sokat tanulhatsz, szerezhetsz meg 30 eves korodig elettapasztalatot, gyujthetsz penzt, megtalalhatod az igazi ffi-t az eletedben akivel orokre egyutt szeretnel elni, es akar kulfoldre is kikoltozhetnel!:) Millio es meg annal is tobb lehetosegrol maradsz le ha most ilyen fiatalon suli nelkul a semmire bevallalod a babat.
Most talan nem is erzed hogy terhes vagy, hiszen hanyingered nincs, a hasad meg ugyanakkora mint mindig, semmi jelet nem erzed hogy terhes vagy.
Mennyi idos terhes vagy most? Ha megtartod a babat felelotlen vagy, es hidd el megbanod!
Igy, hogy a szuleid elol menekulsz mire szamithatsz? Anyaotthonba akarsz menni? Mit csinalsz ha 2 honap mulva a baratod elhagy? Mi lesz veled? Gondolkozz, es ne feljel!!!!!! Szolj a szuleidnek, es irany elvetetni a magzatodat! Tanuljal inkabb es keressel munkat majd, gyujtsd a penzt, alapozd meg a pici babanak az alapokat ami kell hogy szuljel. A semmire nem lehet gyereket szulni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!