16 éves vagyok és gyereket várok. Hová és hogyan tudnék elköltözni a szüleimtől?
sZia
Ne rontsd el az életed!Tudom ez most hülyén hangzik,olyan mintha én lennék a hülye de ne vállalj még gyereket! Oké,szeressétek egymást, de még ne egy babával.Ő is fiatal,te is az vagy.Később ráfogsz jönni hogy mennyire kár,hogy elmentek a bulizós,pasizós,fiatal évek.Lehet,hogy ő is rájön 2-3 év múlva,hogy nem a járóka mellett akar állni és eljár bulizni,kocsmázni vagy csajozni.Hidd el tudom mit beszélek.
Én is ezt hittem,hogy minden happy,szeretjük egymást.Mi nem tervezetten de majdnem becsúszott egy baba(több hetet késett,volt egy pozi teszt,de lehet elment a baba) és mikor elmondtam neki azt mondta szeret,mellettem van ahogy döntök,de mikor szó volt erről állandóan terelt és jogosan egy fiú ezt nem tudja felfogni és nincs benne olyan öszönt mint egy nőbe.
"tisztaban vagyunk a nehezsegekkel es egyebekkel is"-irod te. Ugyan! Semmivel sem vagytok tisztaban. Az alapveto dologert, hogy teto legyen a fejetek felett, ezt nem tudjatok megoldani, ugyan mi lesz veletek?!
Azonnal szoljal anyukadnak, attol hogy nem szolsz nem fog megoldodni a helyzetetek, es nem lesz penzetek es semmitek sem. Tudom kemenynek tunik amit irok, de hidd el hogy az igazsag sokszor faj, de jobb ha tudod es hallod.
Most kb. 12700 Ft valamint 25ezer koruli gyest fogsz kapni. Ez tudod mire lesz eleg? Semmire.
Anyaotthonba tudsz menni a kicsivel nezd meg a neten a cimuket, attol fugg hogy hol laksz, a hozzatok tartozoba kell mennetek.
A gyamugyre is menjetek be es a csaladsegito szolgalathoz is es mondjatok el a storytokat.
Ma mindenkepp szoljal anyukadnak is, ne dugd homokba a fejedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!