Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha kiderülne,...

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a gyereketek még születésekor elcserélték egy másik babával a kórházban? Vagy ha kiderülne, hogy titeket cseréltek el annak idején?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 22:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
88%
Apa és anya ugyanúgy van ezzel. Megszakad a szíve mind a kettőért. Össze kell költözni
2012. jan. 28. 15:01
 22/25 anonim ***** válasza:
79%

Ma ezt az üzit kaptam:

"oawifj

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 13:54

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a gyereketek még születésekor elcserélték egy másik babával a kórházban? Vagy ha kiderülne, hogy titeket cseréltek el annak idején?

"előző vok. nem olvastam el mielőtt válaszoltam, csak ez megmosolyogtatott :) látszik, hogy akinek nincs gyereke, el sem tudja képzelni, milyen az :)"

Az üzenet szövege: Mi a jó b*dös k*rva *nyádért kell lepontozni?"

Nem is pontoztam le!!! - addig -

2012. jan. 28. 20:34
 23/25 anonim ***** válasza:
82%
Ez komoly.... Szóval nem tudom mit tennék,nagyon nehéz.Ha engem elcseréltek volna? Kiáncsi lennék az igaz szüleimre,de maradnék a saját anyummal..
2012. jan. 28. 21:56
 24/25 anonim ***** válasza:
60%

Neked üzenem, aki ezt írta:

"Előző

Olvasgasd a kisgyerekes rovatot, nem minden anyának alakul ki erős kötődése a gyerekkel saját bevallásuk szerint sem 1-2 éves korig.

Valami határ mindenkinél van. Én úgy 2 évnél szabnám ezt meg. Nálam. Ez nem azt jelenti, hogy másnál is ennyi. Egy 3 évest már én sem cserélnék ki. Nehogy azt mondd már nekem, hogy egy fél évest, de akár egy 9-10 hónapost még nem cserélnél ki. Tehát mindenkinél van egy határ, ameddig cserélne. Ne legyél ilyen álszent."

Képzeld, nekem van egy 3 évesem, és egy 7 hónaposom. NEM cserélném ki a 7 hónaposomat, mert RÁM van szüksége, ugyanúgy, mintahogy az én valódi gyermekemnek(a feltevés szerint) a másik anyukára, és nem rám. A 7 hónapos kislányomat csak én tudom altatni, nyugtatni,sír értem. Nem bírnék aludni, ha tudnám, hogy értem sír. A kötődés igenis hamar alakul ki, és nem a vérszerintiségtől függ. Különben az örökbefogadott gyermekek boldogtalanok lennének. És képzeld! Még a 3 éves kisfiam is kötődik a kishugához, nemhogy az anyja, aki ellátja, neveli...

Ha viszont rossz sorsban tudnám a vérszerinti gyermekemet, akkor nem tudom mihez kezdenék....

2012. jan. 29. 15:52
 25/25 anonim válasza:
36%
Nem tudom. Mindenestre nem nézném a helyedben az "Elcserélt lányok" című szappanförmedvény sorozatot a TV-ben...
2012. jan. 30. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!