Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor kezdenél el kicsit...

Mikor kezdenél el kicsit megijedni, ha babád nem mosolyog rád?

Figyelt kérdés
Hány hetesen mutatnád meg esetleg dokinak ezért?
2012. jan. 27. 05:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hós a kislányom,nagyon vidám olyan mint a tejbetök,szinte mindenen vigyorog.Pontosan mikor kezdte nem tudom szerintem olyan 2 hónapos kora körül.
2012. jan. 27. 06:47
 2/8 anonim ***** válasza:
1-2 hónap között szokták elkezdni (6 hét körül). Hát 3 hónaposan már kezdenék izgulni talán.
2012. jan. 27. 07:43
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem a lányom alig mosolyog. habár a könyvek szerint írt 6 hetes kor azt hiszem mikor nagyon a fejem tetejére álltam mosolygott, de manapság sem az a nagy mosoly gyerek. akkor mosolyog ha oka van. pl ha csikizem rötyög, vagy ha rosszban töri a fejét mosolyog, de ö nem az a nagy mosoly gyerek. bébinek sem volt az.
2012. jan. 27. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Fiam 2, 2 és fél hónaposan kezdett nagyon ritkán mosolyogni, főképp akkor, ha sírás lett belőle. Én aggódtam, de nem vittem ezért orvoshoz. A státuszon meg elfejetettem.

Most 10 hós, úgy tud röhögni néha... :)

2012. jan. 27. 09:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Kifejezettem rám nem mosolygott, a szemembe sem nézett szoptatáskor, ahogy a nagykönyvben meg van írva. de én nem foglalkoztam ezzel.

Azóta ovis nagylány, egészséges :)

2012. jan. 27. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
6 hetesen kezdett a lányom mosolyogni, az elsőt Apa kapta :) Olyan 2,5-3 hónaposan legkésőbb megkérdezném az orvost/védőnőt, hogy nem baj-e, ha nem mosolyog.
2012. jan. 27. 13:28
 7/8 A kérdező kommentje:

Akkor 6-7 hetesen még ne aggódjak, ha konkrétan ránk nem mosolyog. Illetve csak ritkán?

Magában meg a függönynek (imádja) mosolyog, de nekünk alig!

2012. jan. 27. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:
A kellemes ingerek késztetik mosolyra, pl kaja, vagy az ő esetében a fény, hisz a látása még korántsem tökéletes, de a fényt jól látja sőt látta már a pocakban is.
2012. jan. 28. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!