Önző anya vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy 7,5 hónapos fiúnk. Mivel elég sok feleslegem van, fogyózok, + fitnessbe szeretnék járni, (a mozgás, és a szabad pár óra miatt) ez sajnos nem egy olcsó dolog, 7000 Ft havonta. De elég sok kiadásunk van. Babaúszás, számlák, autó, nyaralást fizetünk be, és egy hitel, ami havi 20000Ft. Férjem azt mondta, hogy ha szeretnék, akkor menjek nyugodtan, de nekem még is bűntudatom van, talán önző vagyok? Kijövünk a pénzünkből havonta, de azért gazdagok nem vagyunk... Nem önzőség, hogy én még is elmegyek fitnessbe?2012. jan. 25. 13:54
11/11 anonim válasza:
Nem vagy onzo.
En is eljarok havonta kozmetikushoz, fodraszhoz. Kondizni en nem jarok, mert futni szoktam, illetve otthon tornazom, de ahhoz is kell neha-neha venni ezt-azt.
Nincsenek filleres gondjaink, de nem is dagad a penztarcank honap vegen, nyilvan masra is el lehetne kolteni ezt a penzt es biztosan en is meglennek egy evig is fodrasz, kozmetikus nelkul.
De nem akarok meglenni. Nekem az jo es elek a lehetoseggel, ha nem kell rola lemondanom. Nem kell rola lemondanom. A gyermekeim teljesen el vannak latva mindennel, ami kell. Sot, meg olyanra is jut nekik is, amire nem is lenne szukseg ugy igazan.
Nem erzem magam onzonek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!