Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy most még így...

Normális, hogy most még így érzek a tesó érkezésével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves fiam, aki nagyon nehezen jött össze. Tervezgettük a tesót, aki most úgy néz ki, első próbálkozásra sikerült, pár napja teszteltem pozitívat.:)

A bajom "csak" annyi, hogy megijedtem a vegyes érzelmektől: természetesen örülök/ünk, hiszen akarjuk Őt, csak belém villant az érzés, hogy megint hogy fogunk az új élethez alkalmazkodni, biztos jó lesz-e, jókor-e, hogy éli meg a kisfiúnk (amúgy nagyon jó lelkű gyerek), de nyilván már nem csak körülötte fog forogni a világ.. Most még egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy létezhet majd még vki, aki ugyanannyira tudok majd szeretni, mint a fiamat, aki megtanított az anyaságra.. Közben meg elszégyellem magam, hiszen biztosan, csak még nem kézzelfogható... Kérlek nyugtassatok meg, hogy ezek természetes reakciók, és minden változik majd az idővel!

2012. jan. 25. 10:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hűha, gratulálok. 8. vagyok, nálunk is ugy nézett ki ketten vannak vagyis még nincs kizárva, 10 hetesen kell visszamennem, mert a dokiban vannak kételyek. Neked hány hetesen derült ki, hogy ikrek?
2012. febr. 14. 12:33
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és gratula Neked is.:) Múlt héten, a 7. héten, azaz már az első vizsgálatkor. Bár a kisebb baba megmaradása a doki szerint még kétséges, de mindkét szívhangot hallotta. Nekem is a 10. héten kell visszamennem, március 1-én. Csak nem nagyjából egyszerre estünk teherbe?;) Örülnék, ha majd írnál pár sort.
2012. febr. 15. 09:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Szia! Előző vagyok. Én is 7 hetesen voltam dokinál, azt mondta hooszú percek után, hogy talán egyedül van, de azért 10 hetesen ránézne. Én febr 28-án megyek, dec. 17 volt az utolsó mens.
2012. febr. 15. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Szia! Ma este voltam ultrahangon és kiderült nálunk, hogy ikrek. Majd írj, hogy nálatok mi újság, remélem minden OK lesz.
2012. febr. 28. 21:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Március 1-én voltam újra UH-on, és kiderült, hogy már csak egy Picurka van.:( De szerencsére Vele minden rendben, úgyhogy öröm az ürömben. A család pedig már egészen eljátszott a gondolattal, hogy fenekestül felfordul az életünk az ikrekkel.. bár valószínű azért így is lesz némi változás.:) Mindenkinek jó egészséget kívánok!
2012. márc. 4. 16:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nagyon sajnálom. 10 hetesen voltam UH, de már alig várom hogy elteljen egy hét , mert már megyek a 12 hetes UH.ra, remélem minden OK lesz.
2012. márc. 4. 17:08
 17/18 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó, érdeklődnék, mi a helyzet veletek?

Nálunk minden ok, a 12. heti uh is rendben, és egyelőre csak találgatás volt, de a genetikus szerint újra esélyes a fiú, mert mintha "ott látna vmit".:) De nem mert jóslatokba bocsátkozni, mert nem volt annyira egyértelmű, úgyhogy még bármi lehet. Mostmár izgatottan várjuk a 18. heti. Már csak 3 hét.:)

2012. ápr. 6. 22:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

16 hetes vagyok, eddig rendben van minden, bár 3 hete 5 napot kórházban voltam, volt egy kis vérezgetés, de az okát nem tudtál, semmi vészeset nem láttak, de mivel ikerterhesség nem engedtek haza. Már várom, hogy mozgolódjanak, vagy két kisfú vagy két kislány lesz, mert egypetéjűek.

Én is várom már a 18 hetes ultrahangot, de még addig 2 hét. Minden jót nektek és további szép babavárós napokat.

2012. ápr. 8. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!