Testvérféltékenység megelőzhető? Minden jó tanácsot szívesen fogadnék a testvér érkezésével kapcsolatban!
Köszönöm szépen! Első: Jó ötleteket adtál nagyon! Hasonlókra gondoltam én is, látva azt, hogy sógornőmék hol rontották el. Ők tényleg nem kérték ki semmiben a véleményét a nagyobbnak, szoptatásnál egyenesen kiküldte az anyja.
Második! Nincs tesóm, ezért is nehéz elképzelni. Abszolút nem is tudom, milyen érzés,ha valakinek testvére van.
Mindketten írtátok, hogy töltsek majd külön időt a lányommal. Na igen, ezt már előre lezsíroztam a férjemmel, hogy heti 1 délután ő itthon marad a picivel én meg megyek csavarogni a naggyal kettesben. Remélem tartja a szavát majd. De jó lenne, ha ő is lenne a naggyal külön is. Sajnos minden nap reggel 7-től dolgozik estig, csak a vasárnapot tölti itthon, nem tudom majd hogy oldjuk meg.
Az jutott még eszembe, hogy szerintetek túlzásba lehet vinni a felkészítést? Látom rajta majd ha unja a dolgot? Mármint nem szeretném, ha átesnénk a ló túlsó oldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!