Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A testvérféltékenység miatt...

A testvérféltékenység miatt nem alszik éjszaka?

Figyelt kérdés
Kislányom 22 hónapos,kisfiam 3 hetes.Lányom nagyon édes a tesóval,rengeteg puszit és simogatást kap az öcsi tőle.Mindezt magától,nem kell mondani neki.Szokott segíteni is körülötte,ruhát választani neki,igyekszem sokmindenbe bevonni és megdicsérni mindenért.Persze van féltékenység is,nyavajgás,de ez érthető.Viszont amióta hazajöttünk korházból,minden éjjel felébred és van,hogy 1,5 órát ébren van.Tejcsit kell neki csinálni(pedig már régóta nem eszik éjjel),nem lehet kimenni a szobájából amyíg el nem alszik,vagy jön a sikítás,ordítás.Viszont elaludni sem hajlandó.Férjemmel már nagyon fáradtak vagyunk.Nem tudunk semmivel hatni a lányunkra.Elmúlik ez?Amíg tart hogyan kezeljem?Hagyjuk sírni,vagy babusgassuk míg el nem alszik?
2011. aug. 17. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
veletek alszik?
2011. aug. 17. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem az lenne a megoldas!
2011. aug. 17. 15:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Lányomnak külön szobája van,de a fiam velünk alszik a szopizások és a helyhiány miatt. Gondolom ez is zavarja őt,hogy ő nem külön alszik,tesó meg velünk.Pedig tapasztalat,hogy nem tud velünk aludni,zavarjuk egymást.
2011. aug. 17. 15:21
 4/7 A kérdező kommentje:
hát én nem szeretném,ha rászokna a velünk alvásra.Eddig olyan ügyesen aludt egyedül,nem volt vele gond.
2011. aug. 17. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van, hogy apa altatja a nagyot (ott van vele míg el nem alszik) külön alszik már 1 éves kora óta a kicsit én altatom. 21 hónap van köztük.
2011. aug. 17. 15:29
 6/7 A kérdező kommentje:
az elelvással nincs is gond,hanem azzal,hogy hajnali 2-3 körül ébred és nem hajlandó visszaaludni. Nagyon sajnálom őt,de nem tudom mi lenne a jó.
2011. aug. 17. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is 21 hó van a lányom és az ikerfiaim között. Az én lányom is csinálta ezt, elég sokáig, de aztán elmúlt. 1 évesek a fiaim, néha még ébred a lányzó, de befekszik közénk és már alszik is.
2011. aug. 17. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!