Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A fiam arcán van egy nagy...

A fiam arcán van egy nagy lila folt, a védőnő azt hiszi én ütöm. Hogy magyarázzam meg neki, hogy nem?

Figyelt kérdés
Szóval az volt, hogy a 19 hónapos fiammal játszottunk a kanapén, azzal szórakozott, hogy felállt és eldőlt, rám. Az egyik ilyennél arccal a sípcsontomnak esett, még nekem is eléggé fájt, szóval nem kis erővel csapta oda magát. Be is lilult neki. Két nappal később mentünk át a gyerekorvoshoz, a védőnő is ott volt, és kérdezgette, hogy az mitől van, mondtam neki is, de látom, hogy nem hiszi el, mert ahányszor összefutunk, gyanakodva méreget és kérdezgeti, hogy ez biztos csak játék volt? Már halálba idegesít. Nagyon nem hiányzik, hogy valami jelentést írjon rólam, pláne mert egyedül nevelem a fiam. Hogyan értessem meg a védőnővel, hogy nem verem a gyereket??? Szerintem egy ennyi idős gyereken van éppen elég kék-zöld folt, nem csak az enyémen.
2009. máj. 28. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bolond ez a védönö.A lányom állandoan tele volt kék zöld foltokkal.Nem vertük a gyereket.Állandoan összeverte magát mert mindig sok dolga volt állandoan lotott-futott,esett kelt.Fürdés közben egyszer a nagyobbik lányom kitalálta hogy megszámolja a Hugi kék foltjait,feladta tul sok volt.Majd megnyugszik a védönö,ne foglalkozz vele
2009. máj. 28. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Annak a védőnőnek szerintem nincs gyereke, ha meg van, akkor meg burokban tartja. Igaz, hogy én még csak most várom az első babámat, de van 2 eleven unokaöcsém, 3 és 5 évesek. Nah, azok pici koruktól kék-zöld foltosak. Volt olyan, hogy lefejelte az egyik az ágy sarkát, mikor tanult felállni. Szép kis mokkája lett. Szinte nem telik el úgy egy hónap, hogy valamelyikkel ne rohannának az ügyeletre. Volt már agyrázkódás ágyról leeséstől, lépcsőn fel-le rohangálásból homlok összevarrás, égett alkar, és még sorolhatnám. De a védőnőnek eszébe sem jutott, hogy valaki is bántaná őket.
2009. máj. 28. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi régen büszkék voltunk arra,hogy tele vagyunk foltokkal,mmint amikor én voltam kicsi.A védőnő fejáben meg ilyen meg sem fordult.Én tuti megmondanám neki,hogy ne méregessen mert ez a gyerek nagyon is jó körülmények között él szeretetben stb és foglalkozzon azokkal inkább akiket tényleg vernek.

Jó persze ez is a dolga de akkor is...

2009. máj. 28. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam még csak 11 hónapos de van rajta lila folt seb stb. Esik kél, de a védőnő még soha nem mondott ilyet. Bizzos nincs neki gyereke, csak könyvszagú szegény. Én azért elmagyaráznám neki, hogy ilyenek a gyerekek. Nem lehet burokban tartani őket.
2009. máj. 29. 08:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát ez a védőnő már ilyen nagymamaszerűség, bár ő magát olyan fiatalosnak tartja. De ha már unokái is vannak, akkor nem hiszem el, hogy ő nem tapasztalta, hogy a gyerekek bizony elesnek és megütik magukat. Amúgy a szomszéd anyuka mesélte, hogy már másoknak is terjeszti, hogy verem a gyereket, de csak röhögnek rajta, mert tudják, hogy nem igaz. Csak azt nem értem, hogy miért pont engem nézett ki magának, mi a fene baja lehet velem? Mindig udvarias voltam vele, akkor se gorombáskodtam, amikor nem értettem vele egyet, akárhol találkozom vele, köszönök neki, szóval én szerintem erre semmi okot nem adtam. Meg régebben normális volt, most meg... Nem tudom amúgy, hogy egyáltalán mennyi idős korig van köze a védőnőnek a gyerekhez, de remélem már nem sokáig, mert már nagyon unom ezt a szipirtyót.
2009. máj. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!