Hány gyereket szeretnél?
Figyelt kérdés
Mondjuk:ideális esetben,és "hazai"esetben.2009. máj. 27. 16:35
3/24 anonim válasza:
Ideális esetben, akár 4-et is, hazai esetben örülök,ha kettőt el fogok tudni tartani.
4/24 anonim válasza:
Idealis es hazai esetben is kettot szerettem volna, ettol fuggetlenul hamarosan mar negyen lesznek. De ez cseppet sem baj, imadom oket. :)
5/24 anonim válasza:
4 lányt,mert van 4 kedvenc nevem,amiket szeretnék az utódoknak adni:D
Régen úgy akartam,hogy 2 bátyó 1 hugi,de most már csak azért is 4 lány.Persze ha 1 lesz is ok,de annyi tervem van velük,hogy jajjj:D
6/24 anonim válasza:
Nekem most 8 hós a kislányom,szeretnék még 1-2 tesót biztosan:)
7/24 anonim válasza:
1 vagy 3, kettőt nem igazán de ha úgy adódik az sem baj!
férjem meglátása: ha az első lány akkor egy lesz csak, lányból egy is elég, nem kockáztat hogy a második is az!
ha az első fiú akkor lehet majd még egy! hi-hi-hi
én mindig kinevetem amikor ezt mondja, aranyos meglátása van... De csak viccből mondja szerintem, hisz ő is tudja hogy a lényeg hogy egészséges legyek!
8/24 anonim válasza:
Egy már van, nem tudom, lesz-e testvére, majd meglátjuk.
9/24 anonim válasza:
Ideális esetben négyet, hazai viszonyok között szerintem a kettőnél több már sajnos necces. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!