Mikor döntötted el, hogy gyereket szeretnél?
szia!
25-26 évesen akartam anya, feleség lenni. 27 évesen estem teherbe....a férjemtől:)
Kisebb koromban azt mondtam, hogy 25 évesen fogok szülni. Januárban döntöttünk úgy, hogy jöhet a baba, jan. végén meg is fogant a mi kis drágánk. Áprilisban töltöttem a 25-öt.
Jelzem, a terveim közül(jó férj, gyerek, irodai szupermunka, ház) csak a ház nem jött még össze, na de majd idővel az is meglesz!:)
az esküvőnk után 26 évesen.
már 4 hós a lányom :)
Már gyerekkoromban is imádtam a babákat, fiatalon akartam szülő lenni. Most vagyok 22 éves, van egy férjem, és várjuk első babókánkat.
27 hetes kismami
Szia!
Kislány koromban úgy gondoltam, hogy 20-22 évesen anya szeretnék lenni. 19 évesen megismertem a páromat. Úgy gondoltuk, hogy kicsit várunk a gyermek vállalással. 31 múltam amikor megszületett a kisfiunk. 12 év volt a "kicsit várunk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!