Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor es milyen zenet hallgatt...

Mikor es milyen zenet hallgattok kicsi gyereke (i) tek mellett? Mikor?

Figyelt kérdés

Tudom, butasagnak tunik, de nekem mar nagyon hianyzott a zenehallgatas egy ideje. Ket es harom eves gyermekeim vannak, a zene kb teljesen kimaradt az eletembol amiota a masodik baba is megszuletett.

Egyszeruen az a gond, hogy amikor Ok aktivak, akkor boven eleg a 2 gyermek hangja es a sajatom, illetve a zaj, amit mi generalunk, amikor alszanak napkozben, akkor meg orulok, hogy csend van es a sajat gondolataimat hallom. :)

Ha megis zenet hallgatok, akkor pedig tuti, hogy 5 percenkent le kell kapcsolnom, mert figyelem a bebiort.

Jo sokaig csak a kocsiban hallgattam zenet, de azt is siman tulkiabaljak, szoval ertelme nem sok van. :)

Mostanaban estenkent jo fel orat "tancolunk es ugralunk" arra a zenere, amit en szeretek, nagyon elvezik, jol elfaradnak. Mellesleg en is.

Ti szoktatok ilyet csinalni? Tudom, nevetseges lehet, de akkor is elvezik/elvezzuk.

Mondjuk az alapveto ketsegeim a kozos zenehallgatassal kapcsolatban az, hogy en az altert es a rockot szeretem, ezekbol is az erosebbeket, persze az esti kozos bulikra gyengebbeket valogatok ossze, amitol nem ijedhetnek meg es nem durva a szoveg. Teny, hogy a kozos tancolgatas is inkabb hasonlit kezdetleges pogozashoz.

Nalatok van ilyen "tanc- es zeneora"?

2012. jan. 19. 09:19
1 2
 11/11 ava87 ***** válasza:

*hardcore

(már írni se tudok, na :))

2012. jan. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!