Mindennap ki szoktad szellőztetni a lakásodat/házadat?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 15:08
22/26 bakonyi ilona válasza:
Naponta többször is szellőztetek az amerikai konyhás nappaliban pedig van szagelszívó is, de csak 5-10 percet. A hálószobát reggel és este lefekvés előtt szintén 5-10 percre. A tv és dolgozószobát viszont csak reggel szellőztetem, de akkor legalább 20-30 percig. Természetesen ezek a hideg téli napokra vonatkoznak. Jó idő esetén hosszabban szellőztetek, vagy egész nap nyitva tudom tartani az ablakot, mert kertvárosban nagyon nyugalmas nem szennyezett levegőjű környéken kertes házban lakunk.
23/26 anonim válasza:
Mi is 2x szellőztetünk minimum. Délelőtt és este lefekvés előtt,de a gyereknél a délutáni alvás előtt is, mert könnyebben elalszik ha friss a levegő.
Általában úgy oldom meg a hideg időben, hogy vagy felöltöztetem a gyerekeket és mindent kinyitok (értsd:ajtót-ablakot)néhány percire, vagy beterelem őket a fürdibe ami a legmelegebb helység nálunk és így szellőztetek ki mindent.
Többnyire azelőtt szellőztetek mielőtt amúgy is bekapcsolna a kazán.
Tapasztalatom szerint ha friss a levegő a lakásban a hőérzetünk is nagyobb, mint állott levegőben.
Én is gyűlölöm az áporodott szagú, büdös lakásokat.
Alig várom, hogy meleg idő legyen, mert olyankor egész nap tárva nyitva lehet minden.
24/26 rebeka1 válasza:
mert te nem szagolod a fig szagot:P))))))))))))))))))))
25/26 anonim válasza:
Igen, most télen akkor, mielőtt lefekszem. Egyébként sincs rossz levegő, olyan jól nem szigetelnek az ablakok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!