Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindennap ki szoktad szellőzte...

Mindennap ki szoktad szellőztetni a lakásodat/házadat?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 15:08
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Igen! 3X
2012. jan. 21. 13:17
 22/26 bakonyi ilona válasza:
Naponta többször is szellőztetek az amerikai konyhás nappaliban pedig van szagelszívó is, de csak 5-10 percet. A hálószobát reggel és este lefekvés előtt szintén 5-10 percre. A tv és dolgozószobát viszont csak reggel szellőztetem, de akkor legalább 20-30 percig. Természetesen ezek a hideg téli napokra vonatkoznak. Jó idő esetén hosszabban szellőztetek, vagy egész nap nyitva tudom tartani az ablakot, mert kertvárosban nagyon nyugalmas nem szennyezett levegőjű környéken kertes házban lakunk.
2012. jan. 22. 01:36
 23/26 anonim ***** válasza:

Mi is 2x szellőztetünk minimum. Délelőtt és este lefekvés előtt,de a gyereknél a délutáni alvás előtt is, mert könnyebben elalszik ha friss a levegő.

Általában úgy oldom meg a hideg időben, hogy vagy felöltöztetem a gyerekeket és mindent kinyitok (értsd:ajtót-ablakot)néhány percire, vagy beterelem őket a fürdibe ami a legmelegebb helység nálunk és így szellőztetek ki mindent.

Többnyire azelőtt szellőztetek mielőtt amúgy is bekapcsolna a kazán.

Tapasztalatom szerint ha friss a levegő a lakásban a hőérzetünk is nagyobb, mint állott levegőben.

Én is gyűlölöm az áporodott szagú, büdös lakásokat.

Alig várom, hogy meleg idő legyen, mert olyankor egész nap tárva nyitva lehet minden.

2012. jan. 22. 23:18
 24/26 rebeka1 válasza:
mert te nem szagolod a fig szagot:P))))))))))))))))))))
2012. jan. 25. 11:11
 25/26 anonim válasza:
Igen, most télen akkor, mielőtt lefekszem. Egyébként sincs rossz levegő, olyan jól nem szigetelnek az ablakok. :P
2012. jan. 25. 15:43
 26/26 anonim válasza:
egyértelmüen igen !
2012. jan. 25. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!