Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindennap ki szoktad szellőzte...

Mindennap ki szoktad szellőztetni a lakásodat/házadat?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 15:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Reggel felkelés után mindig szellőztetek a hálószobákban. Ez már ösztönös, ki sem bírnám ha nem nyithatnám ki az ablakot :-)

A konyhában általában akkor ha sütök valamit.

nyáron-tavasszal viszont a nappaliban az erkélyajtó folyamatosan nyitva van napközben.

2012. jan. 18. 15:32
 12/26 anonim ***** válasza:
En reggel szoktam kinyitni a gyerekszobaba meg a haloszobankba az ablakot mielott az agynemut elpakolom. Napkozben ha olyat sutok-fozok akkor szinten megnyitom a konyha ablakot. Lefekves elott en szeretem kinyitni 5 percre a haloszoba ablakat meg a gyerekszoba ablakat mert akkor friss levego jon be es jo oxigendus levegoben alszunk el. :)) Nappaliba hebe-hoba kinyitom ha eszembe jut. Furdobe altalaba megpattintva nyitva van kiveve ha nagyon repkednek a minuszok.
2012. jan. 18. 15:36
 13/26 anonim ***** válasza:
Ez alap. Napi 2x. Rövid időre, de akkor az összes ablakot egyszerre. Este akkor szoktam, amikor a gyerekek a fürdőkádban vannak. Mire kijönnek a fürdőből, újra meleg van nekik.
2012. jan. 18. 15:48
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze,képtelen lennék olyan áporodott levegőbe meglenni...még belegondolni is undorító.
2012. jan. 18. 15:54
 15/26 ava87 ***** válasza:

A konyhát igen, többször is, de a két szobát nem. Ennek igazából annyi az oka, hogy nincsenek a toppon a radiátorok, a másik meg az, hogy a szobák ablakait ilyen két emberes meló visszacsukni úgy, hogy ne jöjjön be a hideg.

Tavasztól őszig viszont szinte mindig nyitva vannak az ablakok.

2012. jan. 18. 16:56
 16/26 anonim ***** válasza:
igen. télen naponta 2x. panelban lakunk, szigetelt a ház. nem hűl le a lakás, szerencsére.
2012. jan. 18. 17:36
 17/26 anonim ***** válasza:

Igen. Reggel felkelés után a szobákat és a fürdőt. Délben, miután kész az ebéd, és a gyerekek lefeküdni készülnek. Valamint este, még fürdés előtt, hogy felmelegedjen a lakás fürdés időre és friss legyen a levegő.

Én megbolondulnék, ha nem lenne szellőztetve, imádom a friss levegőt!

2012. jan. 18. 23:48
 18/26 anonim ***** válasza:
Igen, minimum kétszer. Nem bírom, ha állott a levegő, és nem is egészséges. Ha meg több van 15 foknál akkor legalább bukóra mindig nyitva van egy ablak.
2012. jan. 19. 04:43
 19/26 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolótól szeretném kérdezni,hogy jól értettem-e,hogy 15 fok körül tehát neki melege van??? :)

Hűűű...én biztos megfagynék nálatok.. :)

Miben vagytok otthon?

Nálunk most 21.5 fok van,és hosszú melegítőgatyában,meg egy hosszúújjú felsőben vagyok itthon. Én így nem fázom..

A kislányomon meg egy rövid és egy hosszú újjú body,egy kispulcsi,meg egy melegítő gatya,zokni.. Neki is úgy veszem észre,hogy így jó..mármint a ruha mennyiségét illetően,mert ha leveszem róla a kispulcsiját,akkor már egy idő után hideg lesz a keze,meg az orra is..

Kíváncsian várom a válaszod! :)

Üdv., egy előző válaszoló.. :)

2012. jan. 20. 09:08
 20/26 anonim ***** válasza:
Dehogyis :) Úgy értettem, hogy ha kint 15 foknál melegebb van, akkor egy ablakot bukóra nyitva hagyunk napközben a nappaliban. Elég nagy helyiség, egyben térben van a nappali, konyha, előtér így nem hűl le ennyitől a lakás, csak jön be egy kis levegő.(Közben azért megy a fűtés). Mondjuk nekem mániám a friss levegő, nem tudnék meglenni napok óta szellőzetlen lakásban. Amúgy olyan 20-22 fok szokott lenni nálunk.
2012. jan. 20. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!