Mindennap megfürdetitek gyermeketeket?
IGEN
1x nem mikor későig voltunk el és bealudt az autóba.Mikor behoztam a házba is aludt,mikor levetkőzetettem akr is.Szóval egyszer kimaradt:P
De van mikor 2 is fürdik.a délelőtt kint vagyunk bejövünk zuhanyzás mert nagyon össze tudja magát homokozni:)))
Maszaturat és Pukinét ha nem fürdetném...
A nagy összekoszolja magát, a kicsi csak nőiesen nyakon trottyantja magát:)
Ugyanez mint a második válaszolónál.
A nagyból dől a homok, a kicsi nyakig tojja magát naponta, ezen kívül bukik is elég sokszor, ja igen, és tiszta nyál mindig.
Muszáj mindennap fürdeniük.
Amikor a pici beteg volt (influenza) 1,5 hónaposan, akkor csak 2 naponta fürdettem (kb 2 hétig), mert nem akartam még a fürdetéssel is bajlódni, így is elég volt neki az orrszívás, a gyógyszerek és a többi. De akkor még nem kakilt ekkorákat, mint mostanában.
Hogyne! főleg nyáron. Van , hogy többször is. Na meg egész nyáron a medencében vannak.
Amúgy hiszem, hogy kiskortól része az esti rituálénak a fürdés, és segít kialakítani a 24 órás rendet, és nyugalmat!
Nálunk kitörne a 3. világháború, ha nem pancsizhatna őkegyelmessége Kishableány úrnő :)
Nem ismeri az órát (tiktak szerinte) de ha érzi, hogy jön az idő akkor már megy a fürdő felé, hogy "pancsi baba megy pancsi apuka vizet eressz"
Arról nem beszélve, hogy már most is tiszta homok tud lenni még a köldöke is egyéb helyek mellett de hogy ennyi réteg ruha alatt hogy csinálja? :) Nyáron meg többször van fürdetve egy nap (napközben zuhany) mert déli fekvésű panelban 38 fok ki a fene bírja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!