Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindennap megfürdetitek...

Mindennap megfürdetitek gyermeketeket?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 21:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, de volt mar olyan, hogy elmaradt.

Altalaban kenytelen vagyok akkor is, ha vegszukseg van, mert ket fiam van es kb rajuk sem ismerek a nap vegere. A deli alvas elott is muszaj egy kisebb furdest csinalni, mert mindenuk homokos/ragacsos, neha azt sem tudom eldonteni, hogy melyik felukon nyuljak hozzajuk, hogy nekem ne kelljen utana szinten lezuhanyoznom. :-)

Es delutan 6 korul mar azert szoktam imadkozni, hogy nehogy jojjon valaki hozzank, mert kisulne a szemem, annyira koszosak, mint akik soha nem furodtek, pedig orankent attorlom a kezuket, arcukat. :-) Igazabol nem baj, csak vicces.

Viszont menos napokon volt ra pelda, hogy elmaradt a furdes, mondjuk amikor keson erunk haza es bealszanak az autoban, akkor eszem agaban sincs emiatt felebreszteni oket, olyankor nem is igazan koszoljak ossze magukat, hiszen nem az udvaron volak egesz nap.

De pl 3 honapos korukig csak minden masnap furdettem oket, teli babak voltak, nem csinaltak semmit, a doki is igy mondta.

2011. ápr. 29. 22:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyszer nemfürdettem meg mikor 20-hónapos volt és lagziba mentünk.Akkor későn értünk haza és már aludt is,azért meg nemébresztettem fel hogy megfürdessem.
2011. ápr. 29. 22:12
 13/15 anonim ***** válasza:
ez természetes szerintem.ebben a jó időben délelőtt is és délután is a játszótéren vagyunk,mire hazaérünk úgy néz ki mint aki még nem látott vizet.
2011. ápr. 30. 07:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Persze :) Na jó, amikor újszülött volt, nem fürdettem meg minden este, volt, hogy kimaradt, egyrészt mert pusztán ezért nem akartam felébreszteni, ha véletlenül úgy aludt el, másrészt nekik még könnyen kiszárad a bőrük, ezért egyáltalán nem baj, ha egy-egy fürdés kimarad, harmadrészt meg nem is éreztem problémának, hiszen nem is lett piszkos. De ez csak újszülött korban volt így nálunk olykor.
2011. ápr. 30. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Lanfeart miért pontoztátok le??
2011. ápr. 30. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!