Anyukák! SOSE vegyetek hógömböt?!
Figyelt kérdés
Öntöttétek belém a lelket, mikor kellett. Én vagyok az az anyuka, akinek a kisfia talpáról leégett a bőr. Nos, kezdünk helyrejönni, viszont a kórházban nagyon sokféle esettel találkoztam. A legmegdöbbentőbb számomra egy 13 éves lány volt. Kapott egy hógömböt az egyik rokonától, amiben kiskacsák úsztak. Nos gyermeki kíváncsiságból ki akarta őket szedni, csavarhúzóval nem ment, így ellopta az anyja öngyújtóját. Igen ám, csak a hógömbben amiről mindenki azt hiszi hogy vízzel, vagy más ártalmatlan anyaggal van töltve BENZIN volt. Persze egyből berobbant, megégett a kislány arca, légcsöve, nyelőcsöve. Szerencsére nem nagyon, így komolyabb baja nem lett, de gondoljatok csak bele. Így vegyen az ember bármit is a gyerekének?!2012. jan. 18. 11:53
21/22 anonim válasza:
ez hülyeség...
petróleum van benne
22/22 A kérdező kommentje:
A petróleum nem robban és nincs benzin szaga sem.
2012. jan. 27. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!