Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt babátok,...

Mennyi idős volt babátok, amikor kitárt és felemelt karokkal mutatta, hogy vegyétek fel?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 10:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
1 éves.
2011. jan. 2. 10:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Most 10 honapós és egy olyan 2 hete kezdte mutatni.
2011. jan. 2. 10:50
 3/13 anonim ***** válasza:

A kitárt kar előfeltételezi azt, hogy a baba kapaszkodás nélkül tudjon állni stabilan.

A fiam 9 hónapos és belém kapaszkodik, húzza a nadrágomat, rááll a lábamra, mászna felfelé. :)) Nagyon cuki, ő így mutatja, hogy vegyem fel. Gondolom pár hét és már fog tudni kapaszkodás nélkül is állni, akkor biztos ezt csinálja majd.

2011. jan. 2. 10:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Hú, hát pontosan nem is emlékszem, most 1 éves, de már jó ideje mutogatja.
2011. jan. 2. 11:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Off. Az enyém néhány napja kezdte azt, hogy "odadöl", ahol ülök, megfogja a pólómat és huzza magát fel!:) Még nem jár, állni is csak segítéggel, 8 hónapos.

A tied mennyi idős?

2011. jan. 2. 11:24
 6/13 anonim ***** válasza:
8hós korától,nagyon édes:)
2011. jan. 2. 11:28
 7/13 anonim ***** válasza:
5 hós kora óta azt vettük észre hogy széttárja a kezét és hajol felénk. Gondolom ez azt jelenti.
2011. jan. 2. 12:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Olyan 10-11 hónapos kora óta. Most egy éves és ezenkívül a nadrágom cibálásával is jelzi, ha az ölembe akar mászni:-)
2011. jan. 2. 12:37
 9/13 anonim ***** válasza:
kb. 11 hós korától csinálja.
2011. jan. 2. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:
az én kisfiam 7 hós, és pár hete vettem észre (igaz fekve) széttárja karjait felém, és a kezecskéivel mutatja, h vegyem fel))) Nagyon édes, mondjuk erre én tanítottam meg, mindig amikor felvettem, széttárt kezekkel "közelítettem" felé, és mondtam közben, h akkor épp mit csinálok, kb egy hónapra múlva kezdett rá "válaszolni". Most pedig néha magától nyújtja)))
2011. jan. 2. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!