Öntöttétek belém a lelket, mikor kellett. Én vagyok az az anyuka, akinek a kisfia talpáról leégett a bőr. Nos, kezdünk helyrejönni, viszont a kórházban nagyon sokféle esettel találkoztam. A legmegdöbbentőbb számomra egy 13 éves lány volt. Kapott egy hógömböt az egyik rokonától, amiben kiskacsák úsztak. Nos gyermeki kíváncsiságból ki akarta őket szedni, csavarhúzóval nem ment, így ellopta az anyja öngyújtóját. Igen ám, csak a hógömbben amiről mindenki azt hiszi hogy vízzel, vagy más ártalmatlan anyaggal van töltve BENZIN volt. Persze egyből berobbant, megégett a kislány arca, légcsöve, nyelőcsöve. Szerencsére nem nagyon, így komolyabb baja nem lett, de gondoljatok csak bele. Így vegyen az ember bármit is a gyerekének?!
Egy ekkora robbanást nem "illik" túlélni, érted hogy gondolom... írta is már vki.
Csak abból indulok ki, hogy nálunk egyszer a cserépkályha robbant fel, de csak a kéményajtó repült ki a helyéről, az ablakok és a redőnyök meg hálistennek mi is megúsztuk sértetlenül.
Remélem a kislány jól van, és sokat tanult az esetből, de akkor sem egészen kerek a sztori.
Viszont jó, hogy megosztottad velünk, mert én sem tudtam mivel vannak töltve ezek a vackok.
2012. jan. 18. 12:44
12/22 anonim válasza:
Nem értem, hol itt a szülő felelőssége? Nem egy hároméves keze ügyében hagytak öngyújtót!
A hógömbről pedig valószínűleg mindenki azt hitte eddig, hogy ártalmatlan. Nem is 18-as karikával árulják.
Nem kéne bántani a szülőt, nem jogos szerintem.
Aki szerint felelős, kérem írja le, hogy pontosan miben is? Mit kellett volna tennie vagy nem tennie?
2012. jan. 18. 12:52
13/22 A kérdező kommentje:
Amíg a kislány adta elő, nekem is furcsa volt és nem is gondoltam volna. Mindez állítólag egy panelban történt. Az anyuka tv-zett, a gyerek meg a fürdőben bütykölt. Szerintem ahogy megfeszgette a műanyagot a kiáramló gőz robbant be azáltal a benne lévő anyag is. Szerintem ennek hatására ment ki az ablak is, a kislány pedig érdekesen nézett kis. Az egész arca hólyagos volt, belülről pedig a légcsöve meg a nyelőcsöve is.
2012. jan. 18. 14:53
14/22 anonim válasza:
Hogy hol a szülő felelőssége?
Ott, hogy ha ilyen "érdeklődő" a gyerek, akkor igen is figyelek az öngyújtóra, gyufára, és hasonló.
Tudom, hogy a kislány már elég nagy, de egy szülő figyelme és felelőssége a halálos ágyon szűnik csak meg.
2012. jan. 18. 16:50
15/22 anonim válasza:
Már nem azért,de egy baromi értelmes gyerek lehet 13 évesen,hogy egy hógömböt kezd el égetni..
2012. jan. 19. 01:22
16/22 anonim válasza:
Te jó ég! Nálunk tavaly eltört a lányom egyet, de nem lett baj belőle, szerintem abban csak víz volt, mert sem szaga nem volt, sem az állaga nem volt más, és a szőnyegre ömlött az egész. Tiszta csillámpor volt minden. Mondjuk abban csak a csillámpor lebegett, talán azért volt benne víz.
2012. jan. 19. 10:42
17/22 ava87 válasza:
Jaj, azért nem kéne kvázi lehülyézni szegény gyereket, egy 13 éves még sok hülyeséget csinál, de attól még nem buta, csak meggondolatlan. Emlékszem, ennyi idősen egyszer bedugtam a nyelvem a fagyasztóba, hogy lássam, odafagy-e, hát tényleg odafagyott, csak arra nem gondoltam, hogy vajon hogy szedem le onnan :) Anyámnak el se mertem mondani, pedig utána két hétig nem éreztem a nyelvem hegyét.
2012. jan. 19. 11:10
18/22 anonim válasza:
Nem tudom melyik gyártó csinálta a hógömböt,de biztos beperelném. Ezeket a gömböket víz és glicerin keverékével szokták tölteni.
2012. jan. 27. 11:33
19/22 anonim válasza:
Jaj, ez borzasztó, mit szenvedhet ezért a butaságért az a kislány.
Abban viszont egyet értek, hogy 13 évesen ha ő öngyújtóval akarja kinyitni, akkor fog szerezni öngyújtót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!