Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amelyik anya nem akarja tudni...

Amelyik anya nem akarja tudni a nemét a pocaklakónak, az rá se néz az ultrahang monitorra?

Figyelt kérdés

Csak mert annyira egyértelmű, hogy van-e valami a lába között vagy sem. Én mind a 4 szer megláttam:) pedig nem vagyok orvos.

Nem beszélve arról, hogy ilyenkor az anya nem is kíváncsi a kicsijére? ahogy dobog a szíve stb?

2012. jan. 17. 13:06
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Én egyértelműen láttam a két kis combját alulnézetben, na ott lehet látni.
2012. jan. 17. 14:36
 22/29 anonim ***** válasza:
85%

Tudom, HOL lehet látni a nemi szervét. Nyilván a nunija a combja között van, a teste legalján :D mint nekünk, ugyebár.

Csak mint mondtam, nekem nem volt egyértelmű mit látok, annak ellenére, hogy nem vagyok tökhülye humánanatómiából, és egyébként mindent felismertem, amit akartam, meg amit láttam - ezen kívül.

2012. jan. 17. 14:39
 23/29 A kérdező kommentje:
Jaj, nem kell félreérteni. Nem gondoltam, hogy nem tudod, hol van....
2012. jan. 17. 14:54
 24/29 anonim ***** válasza:
51%
En csak szuleteskor akartam tudni a babam nemet. Szoltam a dokinak ultrahang alakalmaval meg a 4D mozizason is, hogy nem szeretnem tudni a nemet. Egy profi dokinak ez nem okoz gondot. Ugaynugy lattam a fejecskejet a kis fulet a kezeit, a szivet dobogni csak amikor eppen a labkoze nezett be a doki elforditotta a monitort. 4D-n meg mozogni is lattam, az ujjat szopizni csak amikor ment a kepen lefele a doki szolt, hogy most tessek elnezni kismama mert megnezem a baba hasterfogatat. Amig par hetes volt 12-14 hetes ultrahangon lattam az egesz babat. Ekkor meg nem volt gond. Aztan a 18 hetes uh-nal lattam a pocakjat meg a kis labfejet, fejecskejet, a szivet dobogni de a combja korul nem mutatta a doki. En nem hinnem, hogy ez ekkora gond lenne. A dokitol is fugg persze. Tollem megkerdeztek, hogy szeretnem-e tudni a nemet es ha nem akkor nem mutattak meg azt a tajekot. :) Hogyne lennek kivancsi az uh-ra meg a babara de most abba nem fogok belehalni ha nem latom a combjanal a laba kozet. :)) A masodik gyerekemnel viszont szeretnem en is tudni a nemet mert megakarom tapasztalni, hogy milyen erzes ugy szuleni, hogy nem tudod ki bujik ki es milyen erzes ugy szulni, hogy mar tudod, hogy kit varsz. Szerintem ha nem tudod a nemet izgalmasabb mert meg ott van az is a listan, hogy "meglepetes". Viszont a masodik babamnal mar szeretnem tudni mindenkeppen anyagiak miatt is, hogy eladjam vagy sem a kek cuccokat. :)
2012. jan. 17. 14:57
 25/29 A kérdező kommentje:

Na erre voltam kíváncsi. Így már értem.

Elég lett volna, ha csak TE válaszolsz kedves 24-es válaszadó!

Minden jót Neked!

2012. jan. 17. 14:59
 26/29 anonim ***** válasza:
85%

Azt hiszem, a többiek nevében is beszélek, bocsáss meg, hogy válaszoltunk mi is, elnézést kérünk, hogy raboltuk az idődet.

Legyen további szép napod!

2012. jan. 17. 15:03
 27/29 anonim ***** válasza:
90%
Hűha, hát sajnálom, hogy válaszoltam erre a kérdésre, a kérdező stílusa eléggé sajátos, hogy úgy mondjam.
2012. jan. 17. 15:41
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem is megkérdezték, de nálam nem működött volna,hogy akkor olyan tájékot mutogat, mert ahogy rátette a gép fejét a hasamra, kapásból egy 109 cm-es monitoron a kisfiam kukija ugrott be!:)

Mi meg felkiáltottunk a férjemmel,hogy fiú. Még a doktornő is mondta,hogy ha nem akartuk volna tudni, akkor sem igazán lehetett volna mit kezdeni!:)

2012. jan. 17. 15:57
 29/29 limaia ***** válasza:
nálunk az elsőnél végig fiút mondtak,a doki megmutatta a kukiját többször is,minden testrészét,határtalanul boldogok voltunk,és láss csodát,nagyot néztünk,amikor megszületett,mert kislány lett!most a másodiknál vittem a lányomat többször is,láttuk az arcát,a talpát,az ujjait,de mondtam a dokinak,csak akkor mondja meg,ha 100%- ra biztos benn.ez a 32. héten történt.sirtam,amikor megláttam,és megtudtam!
2012. jan. 17. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!