Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amelyik anya nem akarja tudni...

Amelyik anya nem akarja tudni a nemét a pocaklakónak, az rá se néz az ultrahang monitorra?

Figyelt kérdés

Csak mert annyira egyértelmű, hogy van-e valami a lába között vagy sem. Én mind a 4 szer megláttam:) pedig nem vagyok orvos.

Nem beszélve arról, hogy ilyenkor az anya nem is kíváncsi a kicsijére? ahogy dobog a szíve stb?

2012. jan. 17. 13:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Én szeretném tudni, de ha SZTK-ba megy UH-ra nem is kell elfordítania a fejét, hisz csak a monitor hátulját látom én is! Ezért járok, külön dokihoz UH-ra!
2012. jan. 17. 13:10
 2/29 anonim ***** válasza:

Két lányom van, de nekem nem volt egyértelmű, hogy lányok, hiába mutogatott a doki, hogy hát nem látja a szeméremajkakat??? Nem, én nem láttam. Pedig 4D-n is voltunk, és még ott sem láttam.

Ezeken a kis fekete-fehér gagyi monitorokon meg aztán végképp nem látszik semmi szerintem.

A doki pedig tudja úgy forgatni a gépet, hogy ne látszódjon mi van a lába között a babának, viszont a szívét lássa.

2012. jan. 17. 13:12
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is így jártam a harmadiknál, nem akartam tudni a nemét, dehát már harmadik terhesség önkéntelenül is odanéztem meg hát teljesen széttárta a lábát és mutogatta a kukacot:))

Mondjuk éreztem is az első perctől hogy fiú de direkt mondtam a dokinak hogy ne mondja meg hagy legyen meglepi. (Már van egy fiunk és egy kislányunk)

De a 16 héten amikor Uh-n voltunk természetesen néztem mert kíváncsi voltam rá (nem arra hogy fiú e vagy lány) hanem csak úgy általában és a vizsgálat után mondtam is a dokinak hogy na ennyit a titkokról mert ugye jól láttam hogy fiú? :D És mosolyogva mondta hogy hát igen....

2012. jan. 17. 13:14
 4/29 anonim ***** válasza:
Én néztem volna de a doki nem mutatta felém a monitort bezzeg szülés után 6 héttel odafordította :Látja nincs itt semmi! :)
2012. jan. 17. 13:14
 5/29 A kérdező kommentje:
nem is mennék oda ultrahangra, ahol nem mutatja a doki a monitort.
2012. jan. 17. 13:17
 6/29 anonim ***** válasza:
69%

Magaménak érzem a kérdést, a harmadik babánkat várjuk, egyiknek sem szerettünk volna tudni a baba nemét a terhesség alatt. Mi úgy vagyunk vele, hogy legyen ez a szülés napján az egyetlen meglepetés.

A kérdésed egy kicsit megmosolyogtatott, de leginkább felbosszantott.

Azt írod, hogy négy terhességen vagy túl, akkor tudod kellene, hogy nem mindig látszik az uh-n a baba neme. Hány meg hány ilyen kérdés volt már itt? Sok.

Gondolod, ha néha az orvosoknak nem egyértelmű, akkor neked igen? Csak mert 4szer megláttad? Ugyan már!

Az, hogy nem vagyok kíváncsi a babámra, ugye ezt te sem gondoltad végig??? De, kíváncsi vagyok rá! A vonásaira, a szívdobogására, a grimaszaira, nem arra, hogy mi van a lába között! Mert ez nem volt soha szempont a gyerekvállaláskor.

2012. jan. 17. 13:18
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem,én nagyon kíváncsi voltam a kezére,lábára,fejecskéjére...

Mi nem akartuk tudni,hogy milyen nemű,csak a 6.hónap után,de mindig néztem az uh-n,és mondani sem kellett,mert a 18.heti uh-n megláttam a kukacát!

2012. jan. 17. 13:20
 8/29 anonim ***** válasza:
SZTK-s rendelésen nem mutatják, pedig Kecskemétre járok, volt anyuka aki azt mesélte neki a 36. héten sem mondták meg neki, nővére válogatja!
2012. jan. 17. 13:20
 9/29 anonim ***** válasza:
Én is sztk-s rendelésre járok, itt a kismama előtt egy hatalmas plazmatv van. Szóval az, hogy "sztk = nem mutatják" nem feltétlenül igaz.
2012. jan. 17. 13:24
 10/29 anonim ***** válasza:
76%

6-sal egyet kell értsek.

nekem a második babám. az elsö lány lett, mutatta a doki hogy ott a csiga lány lesz, tölem kiskutya füle is lehetett ott, az újjait mindenét láttam, de hogy az punci...

A mostani terhességemnél végig kisfiut éreztem. Majd kitárt lábak közé pillant a doki az UH-n és megkérdezi akarom-e tudni. (mi akarjuk tudni mert nekem nem mindegy hogy rózsaszín vagy zöld legyen a szoba)

èn már majdnem ráva´gtam hogy látom kisfiu, kiállt meg még a zacsit is láttam, meg mindent, mikor mondta hogy kislány lesz úgynéz ki. és mutatta miért.

Itt egy lányos anyuka sem írt hogy az ötvenedik babája is lány és már látta, csak kisfiusok. ha nekem most a doki kisfiut mond, pont úgy veregetném a vállam mint ti, hogy de ügyesen megláttam a kukacát...

egyébként ha tényleg 4 gyereked van, tudhatnád hogy az orvos simán végig tudja úgy nézni a gyereket hogy nem nézi meg hogy mi lesz. letud rajta mindent mérni annélkül hogy lába közé nézne, így akár ö sem láthatja.

2012. jan. 17. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!