Amelyik anya nem akarja tudni a nemét a pocaklakónak, az rá se néz az ultrahang monitorra?
Csak mert annyira egyértelmű, hogy van-e valami a lába között vagy sem. Én mind a 4 szer megláttam:) pedig nem vagyok orvos.
Nem beszélve arról, hogy ilyenkor az anya nem is kíváncsi a kicsijére? ahogy dobog a szíve stb?
A 6- os választ mintha én írtam volna!
Különben az UH-t végző orvos nem a nemi szervet látja, hanem herezacskót, petefészkeket. Az, hogy esetleg látnia kukacát is, külön szerencse, jó gép, ügyes, tapasztalt orvos, de legfőképpen szerencse.
Akinek úgy fordul a babája, hogy nem látni a nemét, az mit csinál? Nem fogja szeretni? Vagy ez hogy van?
Egy 2 gyerekes anyuka, aki nem akarta tudni egyiknél se a nemét
Akkor én jó helyre járok:)
Te utolsó rá se néztél a monitorra?
Nálunk pl. a 31. hétig nem mutatta magát. Még a doki is izzadt, annyira meg akarta nézni, de nem tudta (pedig voltunk 4d-n is).
És ettől függetlenül szerintem én is profi vagyok - főleg mivel nem hiszem, hogy annyira kéne öntömjénezni, csak mert jó volt a tipp:S
Mondjuk nem igazán értem, hogy ha valaki nem látja, vagy nem tudja megállapítani ránézésre, hogy mi van a lába között az már nem is kíváncsi a kicsijére?
Nagyon gyorsan ítélkezel, ami nem túl szép.
15-ös vagyok.
De ránéztem, csak nekem semmit nem mondott az a kép:) Béna vagyok hozzá, és tényleg a legkevésbé fontos kérdés volt a neme. Kicsit csodabogár vagyok, de ez van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!