Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amelyik anya nem akarja tudni...

Amelyik anya nem akarja tudni a nemét a pocaklakónak, az rá se néz az ultrahang monitorra?

Figyelt kérdés

Csak mert annyira egyértelmű, hogy van-e valami a lába között vagy sem. Én mind a 4 szer megláttam:) pedig nem vagyok orvos.

Nem beszélve arról, hogy ilyenkor az anya nem is kíváncsi a kicsijére? ahogy dobog a szíve stb?

2012. jan. 17. 13:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem azt írtam de ügyes vagyok hogy megláttam a kukacát....hanem hogy egyértelmű volt így még ha a doki nem is akarta megmondani akkor is megláttam igen, a kukacot kétségtelenül könnyebb meglátni. de azért nem kell így beszélni hogy veregessük a vállunkat....
2012. jan. 17. 13:31
 12/29 anonim ***** válasza:
Én is sztk-ba jártam,és volt előttem egy nagy tv!
2012. jan. 17. 13:46
 13/29 anonim ***** válasza:
Hát nekem 3 fiam van, de még a harmadiknál sem láttam volna, hogy fiú-e vagy lány, ha a doki nem mondja és mutogatja el a dolgokat.
2012. jan. 17. 13:50
 14/29 A kérdező kommentje:
akkor én profi vagyok mondom, mert mind a 4szer annyira egyértelmű volt.
2012. jan. 17. 13:53
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

A 6- os választ mintha én írtam volna!

Különben az UH-t végző orvos nem a nemi szervet látja, hanem herezacskót, petefészkeket. Az, hogy esetleg látnia kukacát is, külön szerencse, jó gép, ügyes, tapasztalt orvos, de legfőképpen szerencse.

Akinek úgy fordul a babája, hogy nem látni a nemét, az mit csinál? Nem fogja szeretni? Vagy ez hogy van?

Egy 2 gyerekes anyuka, aki nem akarta tudni egyiknél se a nemét

2012. jan. 17. 13:57
 16/29 A kérdező kommentje:

Akkor én jó helyre járok:)

Te utolsó rá se néztél a monitorra?

2012. jan. 17. 14:09
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pl. a 31. hétig nem mutatta magát. Még a doki is izzadt, annyira meg akarta nézni, de nem tudta (pedig voltunk 4d-n is).

És ettől függetlenül szerintem én is profi vagyok - főleg mivel nem hiszem, hogy annyira kéne öntömjénezni, csak mert jó volt a tipp:S

Mondjuk nem igazán értem, hogy ha valaki nem látja, vagy nem tudja megállapítani ránézésre, hogy mi van a lába között az már nem is kíváncsi a kicsijére?

Nagyon gyorsan ítélkezel, ami nem túl szép.

2012. jan. 17. 14:16
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok.

De ránéztem, csak nekem semmit nem mondott az a kép:) Béna vagyok hozzá, és tényleg a legkevésbé fontos kérdés volt a neme. Kicsit csodabogár vagyok, de ez van:)

2012. jan. 17. 14:24
 19/29 A kérdező kommentje:
Értem. Én meg meghalnék a kíváncsiságtól, szeretem tudni, hogy ki lakik 9 hónapig a pocakomban.
2012. jan. 17. 14:29
 20/29 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem egyértelmű, mi van a lába között. Mivel én nem vagyok profi ilyen téren, ha a doki el nem magyarázza, mit látok éppen, mik azok a vonalak, magamtól nem jövök rá, hogy kislány, annak ellenére, hogy minden csontját felismertem. Felismertem az agyféltekéket is, az agyi vérkeringés útját, a szív 4 üregét, de komolyan mondom, a nunija nekem egy rejtély. Mármint, hogy azt honnan tudta, hogy micsoda.
2012. jan. 17. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!