Császáros szülésnél miért nem lehet kivenni a "zsírt"?
Előre bocsátom, hülye kérdés. Csak elgondolkodtam, amikor a babát kiveszik miért nem lehet a felesleget kikapni onnan?:)
2in1, gyerek+ zsírleszívás. Gondolom specko műszerek kellenek ahhoz, de milyen jó lenne már, azonnal felesleg nélkül jöhetne haza a kismama. Sztetek kivitelezhető lenne?
Azért ez nem ilyen egyszerű. :)
Egyrészről az a zsír nem csak úgy ott van. A szöveteid közé van beépülve, hajszálerek szövik át, nem lehet csak úgy kikapni. Másrészről meg bővel elég a szervezetednek egy hasi műtétből felépülni, gondolom nem lenne túl jó, ha az egész hasfalad is fájna utána a császáros sebed mellett. Kb. olyan érzés, mint mikor nagyon-nagyon izomlázad van, csak több ideig tart. Ja, és ugye hogy kikerülne a gyerek is, meg a zsír is, szépen lógna utána a bőr a hasadon. Akkor meg lehetne egyből plasztikáztatni. :)
A 23.11es válaszadótól szeretném kérdezni,hogy ezt hogy csinálta..van még ilyen tb finanszírozás??
Nekem totál becsíkosodott a hasam köldökig és az oldalamtól az oldalamig,combjaimon is,de sűrűn egymás mellett..borzalmasan nézek ki és lóg a hasam mint egy kismalacnak én is meg akarom majd csináltatni a hasam egy másik baba után csak jó lenn egy kis segítség anyagilag hozzá...11hónapja szültem császárral amúgy...amúgy a kérdezőnek üzenném azért nem nyúlnak ilyenkor még hozzád plasztikával-a zsírleszívás is az,meg a bőrödet azért nem korrigálják mert a szerveid ilyenkor össze vissza vannak,amit a baba szétnyomott meg a méhed sem húzódott még vissza.sztem sokkal nagyobb fájdalom mint az izomláz a szülés utáni fájdalom nekem rendesen erős méh össze húzódásaim voltak,szenvedtem mint a kutya...gyakorlatilag a vajúdást utólag éltem meg..nem úgy mint természetes szülésnél...és azt mondták igen ez ilyen csak van akinek könnyebb van akinek nehezebb..sajnos a nehezebbik kategóriába estem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!