Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom állandóan ideges...

A párom állandóan ideges velem is és a babával is amiért fel kél a babánk éjjel/5 hós/. "Hogy soha nem tudja kialudni magát" Teljesen készen van ilyenkor. Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 15:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Kisebbik lányom 6 hetes, gondolhatod, sokat mi sem alszunk.Ma a férjem felhívott, hogy ha délután alszanak a gyerekek, okvetlenül dőljek le én is. Pedig őt is felébreszti a baba, ráadásul hajnalban megy dolgozni...

Szóval én első körben nem akarnám kezelni a helyzetet, hanem elküldeném a búsba a párodat, gondolom te sem tudod kialudni magad.

De.Próbáljátok akkor átszervezni a dolgokat. Hol alszik a baba? miért ébred fel rá a párod?

2012. jan. 12. 15:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom te sem alszod ki magad. Egyébként meg vagy külön szoba, vagy füldugó neki.
2012. jan. 12. 15:33
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha van rá lehetőség, akkor költözzön a férjed külön szobába, az talán megoldja a problémát. Ha ilyen ingerült, akkor valószínű nincs sok türelme a babához, és ez később rosszabb lesz, ha még továbbra is fölkeleget.

Nálunk fordítva volt, mert én voltam az ingerültebb az éjszakai fölkeléseknél, mert a férjem mindig simán visszaaludt miután felsírt a baba, én meg sosem tudtam visszaaludni. Nálunk ő ajánlotta fel néha, hogy aludjak külön szobába, és addig ő kel fel hozzá. Amikor nagyon hulla voltam, meg is tettem.

2012. jan. 12. 15:34
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Párom külön szobában alszik egy matracon, mivel 16 hós kisfiam a mai napig 3x felkel éjszaka.... Igaz, Ő 8 hónapos koráig átaludta az éjszakát, csak a fogacskák "bolondították" meg.
2012. jan. 12. 15:48
 5/21 A kérdező kommentje:
Á,Á, Nem én vagyok az ideges, hanem az ANYUKA,ő nála szakad el a célna,hogy "most már ezentúl mindíg így lesz, többet nem tudja kipihenni magát"?
2012. jan. 12. 15:51
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel tisztában lehetett amikor vállalta a babát is!
2012. jan. 12. 16:03
 7/21 anonim ***** válasza:
92%

Uppsz, Te az Apuka vagy? Akkor meg csókoltatom Anyukát, akinek az a dolga, hogy FELKELJEN a babához. Utolsó voltam, akinek 16 hónaposan sem alszik a kisfia és mivel még csak 12 foga van kint, egy évig biztos nem is fog.

Fáradt vagyok, de soha nem panaszkodom. Tudod, én vagyok az anyukája, kire számítson éjjel, ha fáj valami, ha nem rám??

2012. jan. 12. 16:05
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

:D Nálunk is így volt. A falba bírtam volna verni a fejem, olyan ideges voltam néha, azt hittem sosem múlik el. Persze reggel meg tök bűntudatom volt.

Nincs megoldás, majd elmúlik, túl kell élni. El sem hittem, hogy elérkezik valaha ez a pillanat és igen!!!!:DD Vééééééééééééééééégre, ALSZIK ÉJJEL!!! Azóta királyság van, a nappaljaink is sokkal-sokkal szebbek!

Tanács: Nyugtatsd a párod, értsd meg hogy nehéz neki (mindenkinek az, de ezzel ne vígasztald, mert csak még idegesebb lesz :DD) Nem tudom milyen a munkád, vagy te hogy bírod, segíts neki, amikor nagyon ki van bukva.

2012. jan. 12. 16:07
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez szomorú, hogy a párod nem olvasta el az apró betűs részt, mikor a baba hozzátok csöppent.

Gondolta, hogy este lerakja, reggel meg felveszi és mindenki boldog lesz? :)

Vegyél neki magneb6 feminát, vagy valami magneb6 szerűt, és nyugodjon meg. Már csak 4-5-6-7...10 év és újra alhat. :)

2012. jan. 12. 16:07
 10/21 anonim ***** válasza:
70%

Jajj, nagyon bírom amúgy az ilyen válaszokat, hogy "az a dolga!!"

Persze! De attól még r*hadt fárasztó éjszakázni!!!

Mondom én sem hittem, hogy VALAHA is aludhatok egy jót (nappal én nem tudok), de kb. 3 hnapos korától reggel 8-ig alszik és tök nyugis baba!

2012. jan. 12. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!