Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha 8 hónapos gyerekem állandóa...

Ha 8 hónapos gyerekem állandóan elesik ülésből, állásból és állandóan a feje hátsó részét veri be a padlóba, akkor lehet tőle baja?

Figyelt kérdés

Eddig ma 3x csinálta. Ha berakom a járókába, hordozóba, ágyába, örjöng torkaszakdtából, ha meg "elől van" felborul egyszercsak és sírni kezd. Jókorákat koppan.

Van másik gyerekem is. A lakásba lépni nem lehet már, olyan rumli van, halomba a mosatlan, mert mindig totyogok mögötte, mint egy nemnormális, hátha elesik. Persze, mindig akkor esik el, ha nem vagyok épp 5 centis körzetében. Lehet valami baja, hogy ennyiszer felborul és koppan nagyot a feje. Már alig alszom, tiszta idegbeteg vagyok és még ez is történik.

2011. dec. 29. 10:43
 1/2 A kérdező kommentje:

2x borult, nem 3x

most beraktam az ágyába, ott üvölt

:(

2011. dec. 29. 10:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne tedd be szegénykét szerintem.

Én fiam napi úgy 6-10-szer esett így el, néha jobban, néha kevésbé verte be a fejét, igyekeztem elkapni, de ennyire futotta. Már nem emlékszem pontosan, mennyi idő volt, de kb. 1 hét, és megtanult seggre esni, azóta csak popsira esik.

Én sem tudtam mindig mellette lenni, ezért egy vékony sapkát adtam rá, amibe kisebb textilpelust tettem, amikor nem voltam mellette, ez valamennyit felfogott.

2011. dec. 29. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!