Hogy neveljem 13 éves lányomat, hogy barátnők legyünk?
Az én lányom még csak 13 hónapos, s nagyon fiatal anyuka vagyok(21 éves), de épp este gondolkoztam valamin.
Eleve úgy fogom nevelni, hogy ne hazudjon nekem soha. De ha egyszer elkapom a gyerekemet hazugságon, nem fogom leordítani a fejét, mert akkor legközelebb ha komoly baj lesz, majd nem meri elmondani, mert fél a szidástól...
Megbeszélem vele, hogy akármi van, legyen az iskola, vagy család, egészség, vagy akár fiú ügy, ne féljen, ne szégyelljen előttem semmit!
Nagyon fontos lesz számomra, hogy mindent elmondjon, őszintén, ne féljen őszinte lenni!
Ez már majdnem olyan, mintha barátnők lennénk... :)
Beszélgess vele sokat, s ne csak mindennapi dolgokról, hanem pl komolyabb témákról. Adj neki valami jó könyvet olvasni, s beszélgessetek róla. Olyan könyvt, ami mondjuk fordulatot hozott az életedben, meg aztán beszélj neki a multadról, álmaidról, ilyesmik. S persze kérdezd tőle, hogy ő miként vélekedik dolgokról. Menjetek vásárolni, biciklizni, görkorizni, töltsetek sok időt együtt.
De ne felejts el az anyja lenni!
Azt hiszem nekem könnyebb dolgom lesz egy kamaszodó lázadó leánnyal, mint most egy babával :))
:) Én is ezt gondoltam akkor,Én is fiatal anyuka vagyok! Csak tényleg igaz az,hogy változnak az idők és változunk mi is!!!
Köszi a hozzászólast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!