Lennének annyira fontosak az elveitek szülőként, hogy ártsatok vele a gyerekeiteknek?
Pl. szabadelvű szülő, aki meg van győződve róla, hogy a gyerek MINDENT megtehet, viszont SEMMI se kötelező. Iskolában házi feladatot írni se, rendszeresen bejárni se...mégis állami iskolába íratja a gyerekét, aztán megsértődik, hogy pikkelnek rá a tanárok.
Vagy egyházi iskolába adja, mert az a jó suli, de közben hangoztatja, hogy ő ugyan nem hisz az ilyen hülyeségekben...
És sorolhatnám. Ismerek néhányat, kíváncsi lennék, mennyire gyakori.
Én akkor is úgy látom, hogy te nem érted :D (Ez már kezd egy burleszk filmhez hasonlítani... :)
Miért látná az összefüggést a nevelési elvei és aközött, hogy nem boldogul a gyereke? Szerintem az ilyen emberek pont azt nem látják, hogy ők a hibásak a kialakult helyzetért, hanem mindenki más, csak ők nem ("pikkelnek rá a tanárok"). Igen, ők haragban állnak a világgal.
ok, én már nem szeretném, hogy megértsd, akkor csak fogadd el, én tudom, mert ismerem. De tudod mit, el se se kell fogadnod. :) Meguntam.
A nagybetűs a kérdés, az apróbetűs kiegészítés, csak PÉLDA. A válasz annyi lehetett volna: "igen", vagy "nem".
Köszönöm azoknak, akik megértették és válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!