Csak én nem tudok örülni annak ha egy fiatal lány teherbe esik?
Sok kérdést fel tesznek ide a 18 évesen és az alattiak, hogy teherbe estek és a válaszolók többsége gratulál nekik,meg biztatja őket, hogy milyen jó lesz stb.
Én valahogy nem tudok ilyenkor gratulálni, inkább sajnálom őket.
Ha az én lányom ilyen fiatalon teherbe esne a hajamat tépném és elgondolkodnék, hogy mit rontottam el vele kapcsolatba.
Tudom, hogy ezek a lányok védekezés mellett esnek teherbe.
És ha itt leírt válaszokból készülne a statisztika, hogy mennyire véd az óvszer és a fogamzásátló a teherbe esés ellen akkor nem venné meg senki, mert 100% hogy terhes leszel ha ezeket használod.
Basszus, megint sikerült hozzászólnom egy olyan kérdéshez, ahol elítéljük azt is aki fiatalon terhes lesz, azt is aki ezt támogatja, de azt is aki ellenük van, azt is aki segít egy 17 évesnek, és azt is aki nem.
Most akkor mi a fene a jó?
Van olyan szerintetek, hogy valaki helyesen cselekszik? Itt ezen az oldalon, biztos nincs.
"Találkozik a róka meg a farkas az erdőben.
- Te farkas, verjük meg a nyulat!
- Na és miért?
- Ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért!
Így is tesznek, jól elverik a nyulat. Egy hét múlva megint találkoznak.
- Te farkas, verjük már meg megint a nyulat!
- Na és most miért?
- Kérünk tőle cigarettát. Ha füstszűrőset ad, akkor azért, ha füstszűrő nélkülit, akkor meg azért.
Így is tesznek, megkeresik a nyulat és eléállnak.
- Te nyúl, aggyál már egy cigit nekünk.
- Na és milyet kértek, füstszűrőset, vagy füstszűrő nélkülit?
- Hmm... Nézd már farkas... ezen már megint nincs sapka!"
Ahogy anyukám szokta mondani: szép lehetsz, de okos nem :)
12:02
Mielőtt kilinkeled a kérdésemet és hülyeséget állítasz akkor olvasd vissza és remélem, hogy akkor rá jössz, hogy egyáltalán nem a szüleim, és az állam fogja eltartani a kisbabámat, hanem a BARÁTOM, mivel elmondtam, hogy normálisan dolgozik és jól kereső állása van :) Üdv mindenkinek: 17 éves kismama :)
Örülök neki! Most ahányan itt babát várunk, mindenki el kéne dicsekedje, hogy büszke arra, hogy nem ölte meg?! Kislány vagy, ha ennyit fogsz fel az egészből.
De végülis, mindenki a maga életének az ura. Aki 17 évesen gyereket akar nevelni, tegye! Csak tényleg ne legyen panasz azután!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!